Top500
2017. 06. 27.
Coface hírek

Viszlát DCON Online! Hello Cofanet Debt Collection!

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl egy sokkal jobb felhasználói élményt kínálhatunk Önnek:
Az új CofaNet Debt Collection felület felválltja a régi DCON Online-t.
Bízunk benne, hogy ez az új digitális felület fokozza a Coface-al kapcsolatos élményeit, és hozzá segíti, hogy a legjobbat hozza ki szerződéseiből. Még több információt alább olvashat, illetve bemutató videonkból tájékozódhat. Bármilyen kérdés esetén, kérjük forduljon bizalommal kapcsolattartójához vagy keressen minket e-mail-ben.

 

új logo

Új név és logo...

Annyi év után, mióta követeléskezelési alkalmazásunk létre jött, ideje egy teljes átalakulásnak: CofaNet Debt Collection a  DCON Online helyébe lép annak érdekében, hogy egy még élvezetesebb felhasználói élményt nyújthassunk.

 

 

új külső

Új külső és élmény...

CofaNet Debt Collection az új design és a jobb funkcionalitású navigációs rendszer integrációja. Például az új navigációs rendszernek köszönhetően közvetlenül hozzáférhet az utoljára frissített ügyekhez, jelentésekhez és a csoportos importhoz.

 

 

belépés

... de ugyanaz a belépés

Minden felhasználó ugyanazt a linket és felhasználói hitelesítő adatot használhatja, mint korábban. InfoIcon ügyfeleink találni fognak egy linket munkalapjukon az új online felület elindításáról. Egyszerűen csak kattintson a  "Bejelentkezés a CofaNet Debt Collection" felületre - további bejelentkezés nem szükséges.

 

 

video

Nézze meg tájékoztató videónkat!

Minden, amit tudnia kell az új CofaNet Debt Collection felületről: Navigáció, cselekvés generálás, esetek, statisztikák és jelentések elérése.

Töltse le használati útmutatónkat is.

Tetejére
  • Hungarian