hun-HU

Excellent SME

Cégadatok

A tanúsítvány megrendeléséhez és a minősítési folyamat elindításához kérem töltse ki a lenti mezőket, majd az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után kattintson a KÜLDÉS gombra. 

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Website URL a webes tanúsítvány elhelyezéséhez:
Email cím (a minősítés és a tanúsítvány elküldéséhez):
(1) Excellent SME tanúsítvány használat magában: o Díszoklevél magyar és angol nyelven, Excellent SME tanúsítvány Weblogó használati jog weboldalon és az aláírásban, Cége aktuális Coface Credit riportja, Évente két alkalommal aktuális minősítést igazoló dokumentum lekérése pályázatokhoz, hitelminősítéshez, Excellent SME tanúsítvány logó használati jog minden online vagy nyomtatott dokumentumban pl: email, levélpapír, boríték, termékek stb. Ára: 59 900 HUF + ÁFA / év egy website domainre.
(2) A Silver csomag tartalma: A tanúsítvány használat magában és azon felül: 50 db belföldi vagy külföldi partnerének ingyenes online credit riportja; Teljes partnerállomány díjmentes adós – és fizetésképtelenségi monitoringja; Minden Coface céginformációs és követeléskezelési szolgáltatás igénybevétel esetén 10%-os kedvezmény biztosítása Ára: 89 900 HUF + ÁFA / év egy website domainre
(3) A Gold csomag tartalma: A tanúsítvány használat magában és azon felül: KORLÁTLAN SZÁMÚ BELFÖLDI Automatikus Credit Report letöltési lehetőség; Díjmentes komplett „Company Alert” típusú monitoring, mely szolgáltatás az alábbi értékek/adatok változásáról küld email útján tájékoztatást: @rating, max.credit, fizetési morál, követeléskezelési adósinformáció, pénzügyi adat, jegyzett tőke, cégadat (cégnév, cím, tulajdonos, management stb) Az értesítést követően, Ön le tudja hívni díjmentesen az adott cég frissített riportját. Ára: 149 000 HUF + ÁFA / év egy website domainre
Külön domain név alatti céges weboldal:
A tanúsítvány használatot külön domain név alatt működtetett másik céges weboldalhoz is megrendelem.Az éves díj 18 000 HUF + ÁFA további domainenként.
Kapcsolattartó adatai:
Kijelentem, hogy a szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeinek tartalmát megismertem, és azt magamra nézve kötelezőnek ismerem el. Tudomásul veszem, hogy a szolgáltatást a Coface az Általános Szerződési Feltételek szerint nyújta.