Top500

Hírek és Publikációk

Hírek

Felminősítették Magyarországot!

2017. 10. 18.

Felminősítette Magyarországot a Coface / Jobb minősítést kapott Magyarország

Jobb osztályzatot kapott Magyarország: a Coface hitelbiztosító A3 kategóriába sorolta át az eddig A4-es minősítéssel rendelkező magyar gazdaságot. A felminősítést a Coface szakértői többek között a gazdasági növekedéssel, a makro és mikro folyamatok, valamint az üzleti környezet javulásával magyarázták. A hitelbiztosító szerint a tavalyi 2 százalék után az idén 3,6, jövőre pedig 3,4 százalékkal növekedhet a magyar gazdaság.

Tovább olvas

Top 500 régiós vállalat-Több magyar mamutcég a régiós toplistán

2017. 10. 18.

Több magyar mamutcég a régiós toplistán

Közép-Kelet-Európában tavaly folytatódott a növekedés, a térség GDP-bővülése 2,9 százalékos volt és számottevően javultak a munkaerő piaci mutatók. A régiós vállalatok 580 milliárd eurós árbevételt értek el, a nettó nyereségük pedig meghaladta a 26 milliárd eurót - közölte a Coface. A hitelbiztosító legnagyobb régiós vállalatokat felsoroló listáján 8 százalékkal 75-re nőtt a magyar cégek száma. Az elemzésből kiderül az is, hogy a régióban az autóipar vált a főszereplővé többek között a magyar Audi, Suzuki és Mercedes-gyárnak köszönhetően.

Tovább olvas

Regisztráljon most: "Fizetésképtelenségi eljárások Közép- és Kelet Európában"

2017. 08. 16.

A Coface szeretné Önt is meginvitálni közelgő Webinár alkalmára:

"Fizetésképtelenségi eljárások Közép- és Kelet Európában"

2017.Szeptember 7. Csütörtök


Tovább olvas

Viszlát DCON Online! Hello Cofanet Debt Collection!

2017. 06. 27.

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl egy sokkal jobb felhasználói élményt kínálhatunk Önnek:
Az új CofaNet Debt Collection felület felválltja a régi DCON Online-t.
Bízunk benne, hogy ez az új digitális felület fokozza a Coface-al kapcsolatos élményeit, és hozzá segíti, hogy a legjobbat hozza ki szerződéseiből. Még több információt alább olvashat, illetve bemutató videonkból tájékozódhat. Bármilyen kérdés esetén, kérjük forduljon bizalommal kapcsolattartójához vagy keressen minket e-mail-ben.

Tovább olvas

A Coface stratégájának központi elemévé teszi a digitális átalakulást új ügyfélkapcsolati felületének elindításával

2017. 05. 30.

A Coface új ügyfélkapcsolati felülete és a teljesen megújuló CofaNet Essentials online hitelbiztosítási szerződéskezelő alkalmazás a mai napon válik elérhetővé.
A megújulás részeként az ügyfeleket továbbfejlesztett megoldások, egyedi elérés, testreszabott tartalom, azonnal elérhető információ és egyszerűbb kapcsolattartási lehetőségek várják.

Tovább olvas
Minden hír

Rendezvények

Teljes naptár
  • Hungarian