A Coface bevezeti az Alyx-et, az új, átfogó hitelkezelési platformját

A Coface bejelentette, hogy új digitális kereskedelmi hitelkockázat-kezelő felületet indít a szerződött ügyfelek számára. Az Alyx nevű platform lehetővé teszi a Coface ügyfelei számára, hogy automatizálják és központosítsák a hitelkockázatok kezelését a megbízás beérkeztétől a számlák kifizetéséig.

A felületet a CreditDevice-szal, egy holland, kereskedelmi hitelkockázat-kezelésre szakosodott szoftvercéggel közösen fejlesztették ki és mutatják be. A CreditDevice több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A Coface ügyfeleinek egy része már használ a CreditDevice által kifejlesztett megoldásokat.

Az Alyxot kezdetben főként a franciaországi, németországi, dániai és norvégiai középvállalatoknak ajánlják majd. Ez a kockázatkezelési menedzserek munkájának támogatására kialakított platform lehetővé teszi a kockázatok könnyű áttekintését, valamint értesítéseket küld a nyomon követendő, fennálló kintlévőségekről és a közelgő fizetési határidőkről. Lehetővé teszi továbbá az olyan napi feladatok elvégzését, mint a hitellimitek és a késedelmes fizetések kezelése. Az Alyx által elérhetővé válnak az ügyfelek számviteli adatai, és egyben integrálja a Coface API megoldásait is.

 

Vállalati ügyfeleink olyan digitális megoldásokat keresnek, amelyek lehetővé teszik számukra az időtakarékos működést és a kockázatok hatékonyabb ellenőrzését, miközben könnyen bevezethetők és használatuk egyszerű. Az Alyx megjelenése, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy segítse a hitelezési menedzserek mindennapi tevékenységét, pontosan erre az igényre reagál.

 

- Brice Tariel, a Coface csoport innovációs igazgatója

 

Együttműködés a CreditDevice-szal

Az Alyx jól szemlélteti azt a törekvésünket, hogy megoldásainkat közvetlenül integráljuk ügyfeleink működési környezetébe, és ezáltal könnyen hozzáférhető szolgáltatásainkkal megkülönböztessük magunkat. Az Alyx fejlesztéséről a CreditDevice-szal, a hitelkezelési szoftverek piacának elismert szereplőjével közösen döntöttünk, akivel Hollandiában már évek óta együttműködünk.

- Thibault Surer, a Coface csoport stratégiai és fejlesztési igazgatója

Örömmel dolgozunk együtt a Coface-szal, a hitelbiztosítási szektor egyik vezető szereplőjével, hogy új digitális szabványt alkossunk meg az iparágon belül.

- Robbert Geluk, a CreditDevice ügyvezető igazgatója