Hírek, publikációk, és elemzések

Kockázatértékelések

Fedezze fel a Coface 162 országra és 13 iparágra kiterjedő, részletes kockázatelemzéseit. Támaszkodjon szakértelmünkre a stratégiai döntések meghozatalában.

Sajtó és média

Gazdasági elemzések

Szakértői vélemények

 • #Szakértői vélemények

  Mi a politikai kockázat, és milyen hatással van a kereskedelmi hitelekre?

  A jelenlegi világrend átalakulásával, a (geo)politikai kockázatok növekedésével és az klímakrízissel a politikai kockázat ismét a figyelem középpontjába került, és ennek elkerülhetetlen gazdasági hatása van a nemzetközi kereskedelemre és a vállalkozásokra. Hogyan védhetjük meg magunkat hatékonyan? Közelebbről megvizsgáljuk ezt az egyre inkább figyelemmel kísért kockázatot.

 • Group working on same computer

  #Szakértői vélemények

  Kereskedelmi hitelbiztosítás: öt tévhit

  "A kereskedelmi hitelbiztosítás túl drága és nem nyújt fedezetet az igényeimre. A hitelkockázat kezelése akadályozza vállalkozásom fejlődését, és vannak pénzügyi forrásaim a kifizetetlen számlák fedezésére." Önnek is volt már valaha ilyen gondolata? Érdemes felülvizsgálni a hitelbiztosítással kapcsolatos előítéleteit, különösen egy olyan időszakban, ahol egyre gyakoribbak a kárigények, és a kifizetetlen kintlévőségek kockázata emelkedik.

Szolgáltatásaink

Vállalati hírek

 • Kockázatértékelések

  Vezesse vállalatát magabiztosan a gyorsan változó gazdasági környezetben is, a Coface +160 országra és 13 ágazatra vonatkozó globális kockázatértékelései segítségével. 

 • Coface Podcast

  Kövesse a Coface Trade Talk podcastját és merüljön el a globális kereskedelem világában. Fedezze fel a kereskedelmi szakértőkkel folytatott izgalmas beszélgetéseket, ismerje meg a piaci dinamikát, és tárja fel a növekedést elősegítő stratégiákat.

  Hangolódjon rá a globális kereskedelemre