Fejlesszük együtt a nemzetközi kereskedelmet

Több, mint 75 éves tapasztalatával és kiterjedt nemzetközi hálózatával a Coface vezető szerepet tölt be a kereskedelmi hitelbiztosítás és kockázatkezelés területén, valamint elismert szolgáltató a céginformációs szolgáltatások, a kötvénybiztosítás, a politikai kockázatok biztosítása és a faktoring piacán is.

Segítünk megóvni ügyfeleink tevékenységét, így magabiztos üzleti döntéseket hozhatnak és sikeres vállalatokat építhetnek.

Meghatározó nemzetközi jelenlét

A Coface rendelkezik a legnagyobb nemzetközi hálózattal a piac összes szereplője közül, tevékenységét a világ hét régiója köré szervezi.

162 országot és 13 iparágat értékelve a Coface az export kintlévőségek kockázatát a helyi piacok sajátosságaival összhangban kezeli.

A Coface első osztályú nemzetközi hálózata segítségével az ügyféligények széles körét lefedi, beleértve a multinacionális partnereink leányvállalatai számára egyetlen szerződésen keresztül biztosított fedezetet is.

A Coface világszinten

A Coface-ról röviden

Támogatjuk növekedését Magyarországon és világszerte

A kereskedelmi hitelbiztosítás meghatározó szereplőjeként szakértő kockázatelemzéseinkkel segítjük elő a vállalkozások védelmét.
Fedezze fel a Coface magyarországi tevékenységét, ismerje meg történetünket és helyi szakértőinket. Tudjon meg többet működésünkről: hogyan támogatjuk a vállalkozásokat a magyar piacon, a potenciális partnerek minősítésétől kezdve, a kintlévőség-biztosításon át egészen a követeléskezelésig.

Társadalmi felelősségvállalás

Ismerje meg a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünket, melyben kiemelt szerepet játszik a fenntarthatóság és az innováció. Fedezze fel, hogyan törekszünk pozitív hatást elérni, és hogyan járulunk hozzá egy fenntartható jövőhöz. Tudjon meg többet a Coface útjáról a társadalmilag felelős és környezettudatos jövő felé.

Karrier: Making trade happen!

  • Álláshirdetéseink Magyarországon és világszerte

    A világ minden táján keresünk szakembereket. Tekintse meg állásajánlatainkat és jelentkezzen online.