Céginformáció: egyedülálló adatok, hatékony üzleti döntések

Az iCON by Coface felület egyedi információkat nyújt Önnek a vállalkozásokról

Kereskedjen magabiztosan az iCON by Coface által nyújtott információkra támaszkodva

A világ üzleti információs piacán elérhető adatokat a hitelbiztosítási üzletágunkból érkező elemzésekkel egészítjük ki. Az adatokat 700 szakértőnk olyan stratégiailag fontos információkkal gazdagítja, amelyek részben bizalmas jellegűek, de figyelembe vesszük azokat elemzéseinkben, hogy támogassuk az Ön döntéshozatalát. Mindezek révén egyedülálló betekintést nyújtunk Önnek az üzleti világba.

Miért válassza céginformációs felületünket, az iCON by Coface-t?

A Coface a kereskedelmi hitelbiztosítási üzletágban szerzett több mint 75 éves tapasztalatával  támogatja a vállalatokat kockázataik hatékony kezelésben világszerte:

 • Világszintű lefedettség, 200 országból származó információkkal.
 • Makrogazdasági elemzők által készített ágazati értékelések és gazdasági kitekintések.
 • Havonta több mint 450 000 céginformációs riporttal bővülő adatbázis.
 • Széles körű szakértelem, több mint 700 kockázatkezelési szakértővel és elemzővel. Több mint 650 milliárd eurónyi biztosítási fedezetbe vett kintlévőség.

Használja a Coface üzleti intelligenciáját a döntéshozatalban

A megfelelő időben rendelkezésre álló értékes és stratégiai információk meghatározó versenyelőnyhöz juttatják Önt. A Coface olyan betekintést nyújt Önnek, amely segítségével előre láthatja és megelőzheti a nemfizetést, biztosíthatja beruházásait és beszerzéseit, vagy magabiztosan terjeszkedhet új piacokon. Legyen szó akár az ügyfélszerzésről, a hitelkezelésről, az ellátási lánc biztonságáról, a könyvvizsgálatról vagy a KYC-folyamatok felgyorsításáról, az iCON by Coface támogatja az Ön igényeit és döntéshozatalát.

 • A növekedés ösztönzése

  Milyen új piacokra lenne érdemes terjeszkednie? Milyen kockázatokkal járna? Mennyire megbízhatóak az exportpartnerek? A Coface információinak és szakvéleményeinek köszönhetően magabiztosan fejlődhet tovább.

 • A működés folytonosságának biztosítása

  A COFACE üzleti intelligenciája lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse beszállítói pénzügyi és kockázati helyzetét, hogy ezzel is elkerülje az ellátási lánc zavarait.

 • Kockázatelemzés

  A Coface olyan információkat, elemzéseket és tanácsokat nyújt Önnek, amelyekkel egyszerűsítheti hitelkockázati értékelését, és lehetővé teszi, hogy a megfelelő feltételeket kínálja a megfelelő ügyfeleknek.

Gyors, online hozzáférés az üzleti adatokhoz

iCON by Coface

A megalapozott döntéshozatal csak egy karnyújtásnyira van Öntől. Fedezze fel az iCON by Coface nyújtotta lehetőségeket.

 

• Korszerű felületünk az adatokat értékes meglátásokká alakítja át, többek között valós idejű információkat, hitelminősítéseket, gazdasági elemzéseket kínálva. 

 

• Fejlessze üzleti stratégiáját, kezelje hatékonyan a kockázatokat, és járjon továbbra is a versenytársak előtt. 

 

• Fedezze fel az 'iCON by Coface' által nyújtott lehetőségeket - ahol az információ az Ön versenyelőnyévé válik.

Coface API Portal

Az Ön vállalatának igényeire szabott, webes adatátviteli megoldásokat (API) kínálunk, hogy saját rendszerein belül kezelhesse Coface hitelbiztosítási szerződését.

 

Függetlenül attól, hogy egy egyszerű technikai megoldást vagy egy teljes körű integrációt választ, közvetlenül kapcsolhatja össze cégét a Coface által biztosított információkkal, így biztonságosan kezelheti kiemelt kockázatait.

 

Fedezze fel a Coface API katalógusát: integrált megoldások a kereskedelmi hitelbiztosítás és az üzleti információ területén.

URBA360

Az URBA360 egy intelligens és interaktív webes alkalmazás, amely hozzáférést biztosít a Coface exkluzív adataihoz a kereskedelmi kockázatok értékelésére világszerte.

 

Az iCON by Coface platformon keresztül elérhető URBA360 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan mutatókat vizsgáljanak meg, mint a kockázati érték, a hitelkeret javaslat és az ország- vagy szektorkockázati értékelés.

Céginformáció: 5 (jó) ok, amiért érdemes az iCON by Coface-t választani

Az iCON by Coface segítségével magabiztos üzleti döntéseket hozhat, tudatosan irányíthatja stratégiáját, és versenyelőnyhöz juthat a piacon!

Céginformáció: hozzon megalapozott döntéseket és fejlődjön hatékonyabban!

Hogyan mérheti fel partnere pénzügyi helyzetét kereskedelmi hitel nyújtásához? Milyen megoldások állnak rendelkezésre a partnere esetleges nemfizetésének előrejelzésére? Melyek a legjobb piaci lehetőségek üzleti tevékenysége fejlesztéséhez, miközben minimalizálja kockázatát? A Coface információs szolgáltatásai segítenek Önnek megalapozott döntéseket hozni, ezáltal kézben tarthatja a kereskedelmi kockázatokat és új növekedési lehetőségeket tárhat fel.

Gyakran ismételt kérdések a Céginformációról