A Coface bevezeti új, "GlobaLiner" ajánlatát, amelyet kifejezetten a multinacionális vállalatok igényei szerint alakítottunk ki

Ismerje meg a "GlobaLiner"-t, a Coface új szolgáltatását multinacionális vállalatok számára, amelyet úgy alkottunk meg, hogy jobban megfeleljen igényeiknek.

Coface Global Solutions

 

Egyedülálló nemzetközi hálózatának, több mint 100 országban való jelenlétének és az exportáló vállalatok kiszolgálásában szerzett 75 éves tapasztalatának köszönhetően a Coface ma több mint 600 nagy ügyfelet támogat, és világelső a multinacionális vállalatok hitelbiztosítása területén. A Coface Global Solutions, egy külön erre a célra létrehozott szervezeti struktúra 2012-ben jött létre, hogy az ilyen típusú ügyfelek számára központi hozzáférési pontot biztosítson a Coface-hoz, miközben a csapatok szolgáltatásaiból és helyi szakértelméből is profitálhatnak.

 

Nemzetközi jelenlétük miatt a nagyvállalatoknak egyre bonyolultabb szabályozási előírásokkal kell szembenézniük, miközben a működési hatékonysággal szemben támasztott belső igényeik szintén nőnek. Ebben az új környezetben a Coface úgy döntött, hogy eggyel magasabb szintre emeli megoldásainak adaptálását, és bevezette új, kizárólag multinacionális ügyfelek számára kialakított GlobaLiner ajánlatát.

 

A GlobaLiner kifejezetten a multinacionális vállalatok fejlődését támogatja a szerződések gyorsabb kiállításával és a helyi biztosítási kötvények nagyobb ellenőrzésével. Ez az új ajánlat egy olyan informatikai beruházáson alapul, amely lehetővé teszi egy globális paragrafusgyűjtemény használatát, amely száz nyelven és szabályozási környezetben van nyilvántartva.

 

Megoldásunk multinacionális vállalatok számára

Kiindulópontunk az volt, hogy a globális jelenléttel és több külföldi leányvállalattal rendelkező nagy intézményeknek sajátos igényeik vannak a kockázatkezelés terén. Szeretnének globális rálátást kapni az ügyfélkockázataikra, ugyanakkor helyi kockázatkezeléssel és nagyon részletes felügyeleti és elemzési eszközökkel szeretnék optimalizálni az ellenőrzésüket. Olyan partnerre van szükségük, amely egyszerűsített szerződéskezeléssel, többek között globálisan összehangolt szabályzatokkal és opciókkal segíti őket a nagyobb hatékonyság és következetesség érdekében a kockázatelhelyezésben. A GlobaLiner biztosítja számukra ezt a központosított irányítási rendszert, és azt a lehetőséget, hogy világszerte harmonizált ajánlatból részesüljenek. Ügyfeleink egyesíthetik kockázataik kezelését, és élvezhetik a csoportos opciók előnyeit, amelyek minden olyan országban alkalmazandók, ahol működnek.

- Karine Damman, a Coface Global Solutions igazgatója

 

Ezzel az új szolgáltatással a Coface továbbra is támogatni kívánja nemzetközi ügyfeleit, biztosítva kereskedelmi fejlődésüket, miközben javítja teljesítményüket. A Coface multinacionális partnerei az alábbi előnyöket élvezhetik:

  • egy nemzetközi hálózat, amely több mint 100 országban kínál hitelbiztosítási szolgáltatásokat,
  • 7 régióban 220 fős, a nagy programok irányítására összpontosító, kifejezetten erre a célra létrehozott csapatok,
  • az ügyfélkockázat folyamatos ellenőrzésére szolgáló dashboardok,
  • egy központosított tárgyalási rendszer, valamint következetesebb és a hatékonyság növelését lehetővé tevő szerződéses megállapodások.

Ismerje meg szolgáltatásainkat