A Coface felvásárolja a Rel8ed-et, Észak-Amerika adatelemzésre specializálódott társaságát

A Coface ma jelenti be a Rel8ed, észak-amerikai adatelemző vállalat akvizícióját. A cég megvásárlásával újabb, kiterjedt adatállományok és elemzési kapacitások lesznek elérhetőek, amelyek a Coface kereskedelmi hitelbiztosítása, valamint a vállalat céginformációs ügyfelei és szakértői csapatai számára is előnyökkel járnak.

A Coface adatállományának bővítése

 

„Az elmúlt egy év során, amióta a Rel8eddel együttműködünk, a cég valóban egyedülálló képességekről tett tanúbizonyságot mind a Coface, mind pedig ügyfeleink előtt az észak-amerikai piacon, ahol nehéz a közép- és kisvállalkozásokra vonatkozó mélyreható elemzéseket nyújtani” - mondta Oscar Villalonga, a Coface North America vezérigazgatója. “A független, nyilvános és alternatív adatforrások kezelésében alkalmazott egyedi megközelítésük és módszereik segíteni fognak adatbázisunk bővítésében. Végeredményben ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban támogassuk ügyfeleinket, akiknek szorosan nyomon kell tudniuk követni a hitel- és ellátásilánc kockázataikat.

 

A Rel8ed 2015-ben alakult meg az Innovate Niagara ontariói inkubátorprogramjának támogatásával, és irodákkal rendelkezik az Egyesült Államokban, valamint Kanada területén. A Rel8ed a számos forrásból kinyert tömeges adatok integrálására, kereszthivatkozására, elemzésére és következtetések megállapítására specializálódott. A Rel8ed ügyfelei között multinacionális vállalatok, kormányzati szervek és üzleti szövetségek egyaránt megtalálhatók.

 

Az üzleti információk tökéletesítése

2019-ben a Coface adatlabort alakított ki Párizsban, hogy az adatfeldolgozási technológiákat felhasználva optimalizálja termékeit, kockázatértékeléseit és új szolgáltatásokat dolgozzon ki. Ez a felvásárlás ezt a szemléletet erősíti és egészíti ki. A Coface ügyfelei számolhatnak a céginformációs tevékenységének fejlesztésével és egyben bővítésével.

A vállalkozásoknak nem egyszerűen átfogó adatokhoz kell tudniuk hozzáférni, hanem előzetes elemzésekre és alkalmazható meglátásokra van szükségük üzleti döntéseik támogatásához. Örömmel üdvözöljük a Rel8ed szakértőit a Coface-nál. Tehetségük és szakértelmük révén tovább gazdagíthatjuk adatkezelési lehetőségeinket, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk ügyfeleink számára.

- Thibault Surer, a Coface stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója