EasyLiner: átfogó, online hitelbiztosítás kisvállalkozásoknak

Védje meg kisvállalkozását a kifizetetlen számláktól egy könnyen átlátható, átalánydíjas biztosítással

Óvja meg bevételeit a kisvállalkozások számára elérhető kintlévőség-biztosítással

100% online menedzsment

Tízből négy mikrovállalkozás arról számol be, hogy cégük stabilitása veszélybe került az ügyfelek fizetési késedelmei miatt.

Az ügyvezetők és pénzügyi vezetők tudják, hogy a késedelmes fizetések és a kifizetetlen tartozások súlyos következményekkel járhatnak, amelyek hatással lehetnek a vállalkozás üzletmenetére és növekedési kilátásaira.
 

Védje vállalkozása követelésállományát testre szabott hitelbiztosítással. Az EasyLinerrel biztonságban tudhatja üzleti számláit belföldön és a tengerentúlon egyaránt.   

Biztosítsa kifizetetlen követeléseit könnyedén

EasyLiner: egyszerűsített KKV-hitelbiztosítás, mely megóvja vállalkozását a kifizetetlen számláktól mind belföldön, mind külföldön. Tudjon meg többet ajánlatunkról, amely garantálja a vevőinek nyújtott halasztott fizetések (hitelek) hatékony kezelését.

 • Fedezetet nyújtunk számláira

  Ellenőrizze online vevői és potenciális partnerei aktuális kockázatbesorolását. Igényeljen garanciát eladásai fedezetére csupán néhány kattintással A Coface értékelése potenciális partnereiről és ügyfeleiről helyi ismeretekkel rendelkező kockázatelemzői szakértőink világméretű hálózatára épül. Folyamatosan elemezzük a vállalatokra, ágazatokra, országkockázatokra vonatkozó releváns pénzügyi adatokat, így fel tudjuk hívni figyelmét a lehetséges veszélyforrásokra.

 • Behajtjuk követeléseit

  Jelentse le kifizetetlen, biztosított számláit elektronikusan. Kezelje követeléseinek behajtását beföldön és világszerte. Optimalizálja behajtási sikerességét, és ápolja üzleti kapcsolatait hozzáértő munkatársaink támogatásával!

 • Kártalanítjuk veszteségei után

  Védje bevételeit. Őrizze meg nyereségességét. Túl hosszadalmas a behajtás folyamata, vagy nem hozza meg a kívánt eredményt? Semmi gond! A Coface a számla értékének 90 százalékáig megtéríti a veszteségét.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot online, és mi azonnal visszajelzünk Önnek – minden kötelezettség nélkül.

Kérje ajánlatunkat

Egyszerű, mindenre kiterjedő biztosítás

Az EasyLiner hitelbiztosítás: 3 milliárd forintnál alacsonyabb árbevételű vállalkozások számára kialakított és kifejezetten nekik szóló biztosítás.

Ön egy KKV vállalkozás ügyvezető igazgatója vagy pénzügyi vezetője, melynek mindennapi működése meglehetősen mozgalmas? Könnyítse meg életét az EasyLinerrel:

 • 100% online ügyintézés
 • All-inclusive éves szolgáltatási csomag 
 • Díjak már 1 millió forinttól

Az EasyLinerrel kézben tarthatja költségvetését és biztonságban tudhatja vállalkozását – kellemetlen meglepetések nélkül!

Bővítse vállalkozását teljes biztonságban

Kezelje üzleti folyamatait gondtalanul: kockázatértékeléseink használatával valós időben, könnyedén nyomon követheti ügyfelei és potenciális partnerei fizetőképességét.

Az EasyLiner segítségével még nagyobb versenyelőnyre tehet szert, finomíthatja az ügyfeleinek nyújtott halasztott fizetési feltételeket.

Új piacok felé nyitna? Az EasyLiner megóvja meglévő bevételeit, miközben Ön belföldön és külföldön egyaránt új üzleti lehetőségeket fedez fel. 

Váljon megbízható ügyféllé bankja számára

Biztosítsa számláit az EasyLinerrel, és növelje megbízhatóságát pénzügyi partnerei szemében.

Gondoljon bele: egy olyan KKV-hitelbiztosítás mellett dönt, amely egyben javítja a hiteligénylési feltételeit és segíti az Ön folyószámlahitelhez való hozzájutását.

Az EasyLinerrel díjmentesen hozhat létre kezességvállalási megbízást, és közvetlenül a bankjának vagy a faktorcégnek irányíthatja át a biztosítási kötvényéhez kapcsolódó kártalanítás kifizetését.

 

EasyLiner: praktikus megoldás a kockázatkezelésben

A biztosítási kötvény kezelése gyors és egyszerű online felületünkön:

 • Kövesse nyomon ügyfelei fizetőképességét: 
  Kérje szakértőink állásfoglalását és a biztosítás kiterjesztését ügyfeleire online. Amennyiben romlik megítélésük, a Coface Csapata felveszi Önnel a kapcsolatot.
 • Online biztosítási kárigény: 
  Vannak lejárt számlái? Amint bejelenti káreseményét, azonnal elindítjuk a behajtási folyamatot, akár belföldön, de a világ túlfelén is.
 • Kárfizetések:
  Amennyiben a behajtás a szerződésben meghatározott időn belül nem jár sikerrel, kártérítést fizetünk Önnek.

Kérdése támadt? Ügyfélkapcsolati részlegünk szakértői készséggel állnak rendelkezésére, és segítenek Önnek a biztosítási kötvény napi szintű kezelésében.

Óvja meg legjelentősebb eszközeit

A kisvállalkozásokra szabott EasyLiner KKV-hitelbiztosítással elkerülheti a késedelmes fizetéseket és a kifizetetlen tartozásokat. Gondoskodjon követeléseinek védelméről. Összpontosítson vállalkozása növekedésére.

 • A kisvállalkozások csődjének 25%-a a kifizetetlen tartozásokból fakad

  Három vállalatból kettő késve fizet alvállalkozóinak vagy beszállítóinak. A vállalkozások csődjeinek közel egynegyede vezethető erre vissza.

 • A kisvállalkozások eszközeinek 40%-a vevői hitel

  A késedelmes fizetések és a kifizetetlen számlák a kisvállalkozások eszközeinek közel 40%-át teszik ki. Az ilyen kintlévőségek jelentős terhet képeznek, ami szintén jelzi a vevői hitelkockázatok megfelelő kezelésének fontosságát.

 • A kisvállalkozások 80%-ának lejárt számlákkal kell szembenéznie

  A kisvállalkozások rendszeresen szembesülnek rossz adósokkal, és rendkívül kemény erőfeszítéseket kell tenniük annak érdekében, hogy számláikat kifizessék.

Hitelbiztosítási megoldások

*kötelező mező

Pl.: name@company.com

legend

Gyakran ismételt kérdések

További szolgáltatásaink