A Coface-ról

Céljaink: amelyek előre vezetnek minket

Miért születtek új célkitűzések?

Xavier DURAND, A Coface ügyvezető igazgatója ismerteti, hogy a FOR TRADE,  a Coface kultúrája és célja, valamint a kereskedelem iránti mély elkötelezettségünk.
 
 

Meggyőződésünk :
Hiszünk az üzletben, mint egy jobb világot eredményező erőben.
 
  
 

kik vagyunk

4,100

experts serving around 50,000 companies

Egy modern és agilis cég a legfejlettebb nemzetközi hálózattal, a Coface a hitelbiztosításban és a kockázatkezelésben referenciaként szolgál.

Több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az iparág vezetőjeként, és 100 ország 10000 vállalatának 4100 szakértőjéből álló csapat a globális gazdaság támogatásáért dolgoznak.

 

Célunk, hogy a legrugalmasabb, globális kereskedelmi hitelbiztosítási partner legyünk az iparágban.

Amit képviselünk


Támogatjuk ügyfeleinket mindenütt, világszerte, védelmet nyújtunk és segítjük őket abban, hogy meghozzák a szükséges üzleti döntéseket, hogy erősítsék kereskedelmi lehetőségeiket hazai és exportpiacokon
 
Ügyfeleinkkel együtt szeretnénk működni, a növekvő és dinamikusabb vállalkozások létrehozása érdekében. Az erősebb vállalkozások megteremtése révén hozzájárulunk a gazdaság zökkenőmentes működéséhez.
 
Ez a célunk.

Customer service - Client focus

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt. Az ügyfélközpontúság olyan érték, amelyet mindenki képvisel, aki a szervezetünkben dolgozik, függetlenül attól, hogy milyen szerepet tölt be.
 
Mi figyelemmel kísérjük a gazdaság alakulását, hogy segítsünk ügyfeleinknek megérteni a potenciális kockázatokat és ígéretes lehetőségeket nyújthassunk a vállalkozásuk számára.
 
Ügyfeleinket partnerekként kezeljük. Olyanok, mint mi, támogató funkciókban dolgoznak, belső ügyfelekkel rendelkeznek, és ugyanazt az ügyfélfókusz-gondolkodásmódot képviselik.

Experts

Szakértelmünk meghatároz és világszínvonalú játékosként pozícionál minket.
 
A hitelbiztosítás és a kockázatkezelés több mint 70 éves tapasztalata a Coface szakértelmének alapja.
 
Az aktív közösség által nyújtott szakértelem, amely a kereskedelem szenvedélyét élvezi: 4,100 szakértő  50,000 üzletet támogat.

Collaboration - people working together

Az együttműködés a szervezetünk középpontjában áll. A szoros együttmûködés - kooperáció - egy alap pillére és elõfeltétele a vállalkozás sikerének.
 
Kapcsolataink a meghallgatáson, megosztáson és a megbízható partnerkapcsolatok kiépítésén alapulnak.

Tetejére