Szakértő támogatás kockázatkezelési döntéseihez

Felmérjük üzleti partnerei kockázati kitettségét, valamint monitoring szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.

Mi az a Coface Credit Opinion?

A Credit Opinion, vagyis hitelkeret javaslat a Coface, mint hitelbiztosító által ajánlott hitelkeret tartományát mutatja meg az Ön kockázatkezelési döntéseihez. A mutatót az Ön hazai pénznemében állapítjuk meg, monitoring szolgáltatásunk segítségével pedig a változások nyomkövetési lehetőségét is biztosítjuk hozzá.

Mit nyújt a Coface Advanced Credit Opinion terméke?

Az Advanced Credit Opinion hitelbiztosítói szakértelmen alapuló ajánlást ad Önnek az igényelt hitelkeret összegre vonatkozóan, a tényleges vagy várható kockázati szintnek megfelelően. A hitelkeret javaslat fedezheti a teljes igényelt összeget, vagy ajánlatot tehet a kitettség csökkentését. Az ajánlást egy kiegészítő magyarázat kíséri, amely részletezi a hitelkeret javaslatunk indokait.

Miért választották mások az iCON by Coface-t kockázataik nyomonkövetésére?

Günther, Dél-Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland exportmenedzsere

Észrevettem, hogy amióta az információink a Coface-tól származnak, a álláspontunknak nagyobb súlya van amikor a fizetési feltételekről tárgyalunk a pénzügyi osztállyal. Ez a bizalom korábban nem volt meg.

Renato, Senior Lean Manager

Az elmúlt két évben az értékesítési munkatársainkat az utolsó telefonos kapcsolatfelvétel és az első találkozó közötti időszakban hitelbiztosítói hitelkeret javaslatot használatának lehetőségével támogattuk. Ezáltal a megbízható új ügyfelekre koncentrálva jobban tudták használni erőforrásaikat, ami egy magasabb szintre emelte az értékesítési hatékonyságunkat.

Gyorsan elérhető információ, online felületen

Coface API Portal

Az Ön vállalatának igényeire szabott, webes adatátviteli megoldásokat (API) kínálunk, hogy saját rendszerein belül kezelhesse Coface hitelbiztosítási szerződését.

 

Függetlenül attól, hogy egy egyszerű technikai megoldást vagy egy teljes körű integrációt választ, közvetlenül kapcsolhatja össze cégét a Coface által biztosított információkkal, így biztonságosan kezelheti kiemelt kockázatait.

 

Fedezze fel Coface API katalógusát: integrált megoldások a kereskedelmi hitelbiztosítás és az üzleti információ területén.

iCON by Coface

A megalapozott döntéshozatal csak egy karnyújtásnyira van Öntől. Fedezze fel az iCON by Coface nyújtotta lehetőségeket. 

 

• Korszerű felületünk az adatokat értékes meglátásokká alakítja át, többek között valós idejű információkat, hitelminősítéseket, gazdasági elemzéseket kínálva. 

 

• Fejlessze üzleti stratégiáját, kezelje hatékonyan a kockázatokat, és járjon továbbra is a versenytársak előtt. 

 

• Fedezze fel az 'iCON by Coface' által nyújtott lehetőségeket - ahol az információ az Ön versenyelőnyévé válik.

URBA360

Az URBA360 egy intelligens és interaktív webes alkalmazás, amely hozzáférést biztosít a Coface exkluzív adataihoz a kereskedelmi kockázatok értékelésére világszerte.

 

Az iCON by Coface platformon keresztül elérhető URBA360 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan mutatókat vizsgáljanak meg, mint a kockázati érték, a hitelkeret javaslat és az ország- vagy szektorkockázati értékelés.

További szolgáltatásaink

Céginformációs szolgáltatásaink

*kötelező mező

Pl.: name@company.com

legend

Gyakran ismételt kérdések