Hitelbiztosítás közép- és nagyvállalatoknak Magyarországon és külföldön egyaránt

Biztosítsa vállalkozását a vevői kintlévőségek kockázata ellen a TradeLinerrel.

Fejlessze vállalkozását teljes magabiztossággal

A TradeLiner egy kifejezetten a közép- és nagyvállalatok számára kialakított hitelbiztosítás, amely pont olyan egyszerű, mint amennyire rugalmas. A TradeLiner 100%-ban személyre szabott: szerződését az Ön igényeihez igazítjuk, például ügyfelei fizetőképességének nyomon követése, a követelések behajtása vagy a kártalanítás szempontjából. Vállalkozása 3 milliárd és 100 milliárd forint közötti forgalmat bonyolít? Akkor a TradeLiner tökéletes az Ön számára!

 • Kártalanítás

  Biztos partner vállalkozása mellett: Amennyiben nem sikerül behajtanunk biztosított tartozását, az elszenvedett veszteséget 90%-ig megtérítjük cégének. Ezáltal Ön megőrizheti likviditását és biztosíthatja árrését.

 • Megelőzés

  Naprakész információk a jó döntésekhez: A Coface valós idejű nyomon követése révén értesítést kaphat ügyfelei pénzügyi állapotában bekövetkező változásokról. Ezáltal magabiztosan választhatja ki kereskedelmi partnereit, tárgyalhat a hitelfeltételekről és elkerülheti a kifizetetlen számlák kockázatát.

 • Behajtás

  Elkötelezett követeléskezelő szakembergárda: Követelései behajtását bízza szakembereinkre, így Ön vállalkozása növekedésére összpontosíthat. Nemzetközi szakértői hálózatunk garantálja a gyors és hatékony behajtást, így Ön jó kapcsolatot tarthat fenn ügyfeleivel.

Forduljon szakértőinkhez! Mi kialakítjuk az Ön cégére szabott hitelbiztosítási megoldásokat.

Kapcsolat

Vállalata igényei szerint kialakított szerződés

Szakértőink segítenek kiválasztani az Ön üzleti igényeinek megfelelő kötvényt. Minden iparág számára van megfelelő ajánlatunk!

Miért válassza a TradeLinert vállalata védelmére?

 • Könnyen kezelhető szerződés, dedikált kapcsolattartóval

  Kezelje kötvényét az online felületen keresztül. Tekintse meg az ügyfélportálon legfrissebb gazdasági híreinket, felhasználói kézikönyveinket és az elektronikus dokumentumtárat. Forduljon dedikált kapcsolattartójához aki segít Önnek a szerződés napi szintű kezelésében.

 • Hatékony védelem

  A TradeLiner megvédi az Ön halasztott fizetésen alapuló, vállalatok számára történő értékesítéseit a fizetésképtelenség és a nemfizetés kockázatától, Magyarországon és külföldön egyaránt. A Coface több mint 75 éve a biztosítási piac egyik vezető szereplője: támaszkodjon a hitelkockázat megelőzésében és kezelésében szerzett szakértelmünkre!

 • Könnyen érthető árazás és szerződés

  Alkossa meg az Ön igényeihez legjobban igazodó szerződést szakértőink tanácsai alapján. Függetlenítse magát a hitelezési kockázatoktól kereskedelmi döntései során. Használja ki az Ön forgalmára alkalmazott, személyre szabott – minden kockázatot lefedő – díjtételeket.

Innovatív megoldásokkal hatékonyabb a kockázatkezelés

CofaNet Essentials

A biztonságos online platformunk, a CofaNet Essentials segítségével egyszerűen kezelheti biztosítását A-tól Z-ig:

 

  • Hozzáférhet az üzleti partnereire vonatkozó információkhoz

  • Kezelheti ügyfélportfólióját

  • Kezelheti hitellimit igénylését

  • Jelentheti kifizetetlen tartozásait

  • Nyomon követheti követeléseit

 

A CofaNet adóskockázat-értékelést is végez, valamint adatexportálási funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy egy alaposabb kutatást végezzen.
 

A CofaMove mobilalkalmazással pedig bárhol és bármikor hozzáférhet a CofaNet Essentials szolgáltatáshoz.

Coface API Portal

Fedezze fel korszakalkotó eszközünket, melyet azért hoztunk létre, hogy könnyedén kezelhesse hitelkockázatait.
 

A Coface API Portal lehetővé teszi, hogy egyszerűen integrálja a Coface hatékony API-megoldásait az Ön által használt alkalmazásokba. 
 

 • Emelje a kockázatkezelés hatékonyságát, tökéletesítse a hitelezési döntéseket, és könnyedén erősítse meg a pénzügyi stratégiáit. 
 • Maximalizálja a hatékonyságot, minimalizálja a kockázatot: a Coface API Portal az Ön stratégiai szövetségese a megbízható, adatközpontú hitelkezeléshez. 
 • Forradalmasítsa folyamatait egy biztonságosabb és sikeresebb pénzügyi jövő érdekében.
 

> Látogasson el a Coface API Portal oldalára

Hitelbiztosítási megoldások

*kötelező mező

Pl.: name@company.com

legend

Gyakran ismételt kérdések

További szolgáltatásaink