A Coface-ról

Globális jelenlét

A COFACE VILÁGSZERTE VÉDI A VÁLLALKOZÁSOKAT A KIFIZETETLEN SZÁMLÁKTÓL

A COFACE NÉGY PILLÉRE

 

  • Szakértelem a kereskedelmi kockázatokban
  • Nem fizetett számlák elleni védelem
  • Az értékesítés nemzetközi védelme
  • Erős pénzügyi háttér

Ez a védelem hozzájárul a vállalkozások zavartalan működéséhez, hosszú távú fejlődéséhez, a vállalat méretétől függetlenül és jó hatással van a gazdasági szereplők közötti bizalmi légkörre is.
 
A COFACE KNOW-HOW NÉGY FŐ PILLÉREN ALAPUL:
 
 
 
1 – Szakértelem a kereskedelmi kockázatokban

200 országra kiterjedő jelenlétünknek köszönhetően a Coface világelső a kintlévőségbiztosításban és elismert szakértője a kereskedelmi kockázatoknak. Szakértőink 50,000 vállalat üzleti kockázatait kezelik nap mint nap.
 
2 – Nem fizetett számlák elleni védelem

A vállalatok 80%-ának meg kell küzdenie a ki nem fizetett számlák okozta nehézségekkel. Ezek egynegyedéért fizetésképtelenség vagy csőd a felelős így nagy valószínűséggel veszteségként kénytelen a hitelező leírni ezeket a számlákat, ez sok esetben a cég fennmaradását is fenyegetheti.
A Coface szakértőinek fő küldetése hogy megvédjék a vállalatokat ezektől a gazdasági kockázatoktól.
 
3 – Az értékesítés nemzetközi védelme

A Coface a szervezeti struktúrája kialakításában a globális jelenlét mellett ügyfelei egyre szorosabb helyi támogatásra törekszik. A Coface 340 limitvizsgálója 10,000 limitdöntést hoz minden nap.
 
4 – Erős pénzügyi háttér

A Fich AA- a Moody’s A2-es értékelése stabil kilátásokat mutat. A Coface Csoport arra törekszik hogy fentartsa stabil pénzügyi helyzetét, ez elengedhetetlen a biztosítói tevékenység ellátásához. A Natixis leányvállalataként a Coface továbbra is pénzügyi stabilitásának megőrzére és kiválló nemzetközi megítélésre .

Tetejére