A Coface-ról

A mi kihívásunk: a Te sikered

pierre-bevierre
 
 
„A Coface mindenkinek egyénre szabott, profiljához és törekvéseihez illő támogatást nyújt.
A kölcsönös bizalmon alapuló tartós kapcsolat kialakítása és fejlesztése, az integráció ösztönzése és a szakmai fejlődés támogatása a legfőbb prioritásunk és elkötelezettségünk."
 
Pierre Bevierre, a csoport HR igazgatója
 
 
 
 

Az integráció, egy kulcsfontosságú állomás

Az újonnan érkezőknek egy olyan programot dolgoztunk ki, amely hozzáférést biztosít a beilleszkedéshez szükséges összes információhoz, és lehetővé teszi számukra, hogy személyes találkozók, meghatározó élmények, képzések és közösen megélt pillanatok támogassák az integrációt.
 
 

Folyamatos képzés

clic et academy
A digitális képzési platform rengeteg tartalomhoz biztosít hozzáférést, és ösztönzi a tapasztalatok kölcsönös megosztását a csoport tagjai között.
 
 
 
Annak érdekében, hogy folyamatosan fejlesszük munkavállalóinkat, létrehoztuk a Coface Business Academy-t, amely önállóan feldolgozható digitális modulokat, csoportos webináriumokat és a közvetlen tapasztalatcserét ötvözi.
A tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy pozíciótól és vezetői szinttől függetlenül mindenki gyorsan megismerkedhessen azokkal a kérdésekkel és szaktudással, amelyek alaptevékenységünket alkotják.
 
Mivel a csapatok meghallgatása, inspirálása és irányítása, a motivációvesztés nélküli újragondolás és a vezetés új munkamódszerekhez való igazítása mind-mind napi kihívás, a vezetői készségek fejlesztése alapvető fontosságú kérdés, amely az erre a célra szánt programok tárgyát képezi.
 
 
 

Mentorálás

Hogyan tegyünk sikeressé egy nagy téttel bíró találkozót? Hogyan növeljük befolyásunk és kommunikáljunk hatékonyan? Milyen irányba folytassuk a karrierünk?
A mentorálás lehetővé teszi, hogy a kiemelkedő tehetségek személyes beszélgetéseken hallgassák meg a tapasztalt vezetők tanácsait.
 
 

Mobilitás

logo-move-&-grow
A Coface nem hisz a szabványos karrierútban – nálunk semmi nincs előre megírva. Meggyőződésünk, hogy az új kihívások felvállalása a tanulás legjobb módja, határozottan ösztönözzük a belső mobilitást, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk olyan, többfunkciós projektekben való részvételre, amelyek túlmutatnak pozíciójuk szigorú keretein.
 
A globális gazdaságban működő Coface számos lehetőséget kínál a nemzetközi mobilitásra. A Coface nemzetközi önkéntes pozíciókat kínál diákoknak vagy fiatal diplomásoknak. Azok számára, akik hosszú távú elkötelezettséget szeretnének vállalni a csoport mellett, és bizonyították képességeiket, nyitva áll a külföldi munkavállalás lehetősége.
 
 

A befogadás vállalati kultúránk középpontjában áll

Apr---Singapore---Coface-Logo-Corridor-A-(3)
Emberi léptékű multinacionális vállalatként kialakított profilunkból adódóan a sokszínűség és a befogadás természetesen alapértékeink részét képezik. A kulturális sokszínűségen túl, amely a DNS-ünk része, többféle elkötelezettséggel is rendelkezünk.
Belső programokat dolgoztunk ki a nemek közötti egyenlőség biztosítására, mind a fizetés, mind a felelősség tekintetében.
Elősegítjük a fogyatékkal élők munkához jutását.
 
A vállalaton belüli diszkrimináció minden formája elleni küzdelem keretében kiépítettük a sokszínűség és befogadás nagyköveti hálózatát, és felhívjuk munkatársaink figyelmét az ezekkel az értékekkel kapcsolatos kérdésekre.
2020-ban aláírtuk az Other Circle LMBT+ Elkötelezettségi Chartáját, valamint a Potter Alapítvánnyal kötöttünk megállapodást a hátrányos helyzetű hallgatók felsőoktatásba való bejutásának elősegítésére.
Tetejére