A Coface-ról

A vállalkozások növekedésének támogatása

Küldetésünk, hogy elősegítsük a globális és helyi kereskedelmet azáltal, hogy olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítik az üzleti vezetőket a döntéseikben és védelmet nyújtanak nekik.

Making trade happen with Coface
  • Hitelbiztosítóként támogatást nyújtunk a nemfizetési kockázat megelőzésében és biztosítási fedezetet adunk
  • Nagy hozzáadott értékű információt biztosítunk a kereskedelmi ügyekkel kapcsolatos döntések meghozatalához, ami kiegészül a követeléskezelés terén szerzett tapasztalatunkkal,
  • Ügyfeleinknek mélyreható ismereteket nyújtunk leendő és jelenlegi ügyfeleikről és beszállítóikról, felmérve pénzügyi helyzetüket és megbízhatóságukat
  • Előre jelezzük a legfontosabb gazdasági trendeket és elemezzük a kockázatokat a különböző piacokon és iparágakban.
 
A Coface-nál dolgozni azt jelenti, hogy hozzájárulunk ennek az egyedülálló mikro- és makrogazdasági szakértelemnek a kiépítéséhez, fejlesztéséhez és népszerűsítéséhez, valamint mindennapi támogatást nyújtunk számos vállalkozás számára a döntéshozatalban és kereskedelmi stratégia kialakítása során.

Amit a kollégáink mondanak

Rafael works at Coface

 

Egyik ügyfelünk vevőjére elutasítottuk a hitellimitet. A Coface monitoring szolgáltatásának köszönhetően a vevő minősítése (Debtor Risk Assessment) frissítésre került, ami lehetővé tette az igénylés jóváhagyását.

 

Ezáltal az ügyfél megerősíthette kapcsolatát a vevőjével és növelhette üzletét a kedvezőbb fizetési feltételeknek köszönhetően.

 

Rafael A., Coface Global Solutions Sales Manager - Coface Brazília

oscar

 

A koronavírus járvány idején a legfőbb célkitűzésünk az volt, hogy közel maradjunk ügyfeleinkhez. A kollégák egyik napról a másikra kezdtek otthonról dolgozni, ezzel párhuzamosan még több hívással, webináriumokkal és emailekkel igyekeztünk kapcsolódási pontokat nyújtani az ügyfeleknek.

Nagy segítséget nyújtott nekik, hogy segítettünk eligazodni a bizonytalan körülmények között és megosztottuk a véleményünket a folyamatosan változó gazdasági helyzetről és hitelezési kockázatról, miközben részletesen elmagyaráztuk a döntéseink hátterét.

 

Oscar Villalonga – CEO Észal-Amerikai Régió

Katrin works at coface

 

Mindenkinek egyre kevesebb ideje van minden nap, miközben a beérkező információ minden nap egyre több lesz. Nagyon sok írott anyagot osztunk meg az ügyfelekkel, de hogy biztosak legyünk benne, hogy semmilyen fontos információról nem maradnak le, egy videó, vagy egy online esemény nagyon hasznos tud lenni. Így az ügyfél biztos lehet benne, hogy minden fontos információt megosztunk vele és közvetlenül tudjuk megválaszolni a kérdéseiket.

 

Katrin B., Data Process Marketing & Communications Manager, Coface Németország

Tetejére