A Coface-ról

Csatlakozz hozzánk!

Folyamatosan keresünk változatos hátterű jelentkezőket

Ambiciózus stratégiai céljaink megvalósítása érdekében folyamatosan keressük a jelentkezőket, az összes tapasztalati szinten, változatos pozíciókba, minden olyan országban, ahol jelen vagyunk.
Pénzügyi elemzőt, vitarendezőt, aktuáriust, értékesítőt, de IT szakértőket, adat és változásmenedzsereket, pénzügyi és HR szakembereket, és így tovább. Nyitottak vagyunk jelentkezőkre olyan hátérrel is, amelyek távol esnek a profilunktól.   

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMATUNK

Jó, ha tudod

Gyakran előfordul, hogy a jelentkező egy kötetlenebb beszélgetésen vesz részt az érintett csapat tagjaival, hogy mindenki alaposabban megismerhesse a másik álláspontját.

A helyi HR vezetésével minden jelentkezőnek részt kell vennie egy interjún

  • a HR vezetővel és a leendő vezetővel
  • az utolsó körös jelentkezőknek pedig az eggyel magasabb szintű vezetővel és a HR terület egy tagjával

A kiválasztási folyamat célja, hogy mindenki által támogatott döntés szülessen egy hatékony és dinamikus folyamat eredményeként.

Hogyan készülj fel?

Légy önmagad

IMG_0332

 

Bátorítunk, hogy légy önmagad! Értékeljük az egyediséget és az őszinteséget és szeretnénk megismerni a helyzeted és a motivációid.

 

A kiválasztási folyamat során arra törekszünk, hogy világos és pontos képet adjunk a leendő feladatokról és a munkahelyi környezetről. Hiszünk abban, hogy ez a fajta átláthatóság a sikerünk záloga.

 

Természetesen mi is hasonló transzparenciára számítunk!

NÉZZ UTÁNA A COFACE-NAK

Ismerd meg a Coface-t, a kultúránkat, az ambícióinkat és az erősségeinket.

A képességeiden kívül az eredményes közös munka záloga a megfelelő hozzáállás, személyes kompetenciák és a saját értékrend.

LÉGY TISZTÁBAN AZ ERŐSSÉGEIDDEL

Nem várjuk el, hogy komplett marketingkampányt építs magad köré, csak, hogy hívd fel a figyelmünket azokra a képességeidre, amelyek szerinted értékesek lehetnek számunkra.

KÉSZÜLJ KÉRDÉSEKKEL

Készülj előre kérdésekkel, amiket feltehetsz nekünk. Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Tetejére