A Coface-ról

Együtt építjük a jövőt

Minden nap új kihívásokat állítunk magunk elé és a folyamatos megújulásra törekszünk.

Értékeljük az innovatív ötleteket.

 

75 éves történelmével a Coface az évek során összegyűjtött tapasztalatára és hírnevére épít.  Ugyanakkor, az elért eredményeink és sikereink ellenére is minden nap új kihívásokat állítunk magunk elé és a folyamatos megújulásra törekszünk.

 

Folyamatosan integrálunk új megoldásokat, különösen az adattudomány ás az automatizálás terén, hogy egyszerűsítsük működésünket és megfeleljünk az ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek.

 

Támogatjuk a rugalmas, agilis és együttműködésre épülő munkavégzést. Mivel a világ folyamatosan fejődik, egy lapos szervezet keretei között keressük az új ötleteket és innovatív megoldásokat, bármik is legyenek azok.

 

Értékeljük a kíváncsi természetet, a hagyományostól eltérő gondolatokat és a határok lebontását!

 
Az innováció különböző szinteken ölt testet: a napi munkában, az irodában töltött időben és az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásban.
 
Az alábbi videóban a munkatársaink megmutatják, hogy az innováció hogyan segíti az ügyfeleinket és hogy a Coface hogyan épített az együttműködésre és a rugalmasságra, hogy a koronavírus miatti lezárások idején is fejlődni tudjon.  
 
 
 
 
  

Amit a kollégáink mondanak erről

Yacine works at Coface

 

 

Lehetőségem volt elindítani egy új üzleti információs platformot az adatelemzés automatizásának részeként, ami segíti és felgyorsítja a döntéshozatalt. Ez a gyorsan változó környezetben kulcsfontosságú volt.

 

Yacine D., Sales Operations Manager - Coface France

Melissa works at Coface

 

A My Voice kérdőívek lehetőséget adtak, hogy hallassuk a hangunkat. Javaslatokat tettünk, ötletet, megoldásokat kínáltunk problémákra és megosztottuk egymással az újszerű munkavégzés tapasztalatait. Nemcsak a mostani kihívásokra próbálunk megoldást találni, hanem a jövő kihívásait is megpróbáljuk időben felismerni, hogy lépést tartsunk a változással. Új ötletek és megoldások születtek, amelyek közül sokat a gyakorlatba is átültettünk. Úgy éreztük, hogy fejlesztjük a környezetünk és a jövőnket építjük.  

 

 

 

Melissa P., Global Solutions Senior Risk Underwriter Olaszországból

Tetejére