A Coface-ról

Kapcsolatban a világgal

Vállalati kultúránk rendkívül nyitott és szorosan kapcsolódik a folyamatosan változó világhoz.

 
 
A Coface segítségével multikulturális környezetben fejlődhetsz a globális gazdaság ritmusában.
 
 
Munkatársaink a világ minden tájáról egyesítik tudásukat, lehetővé téve számunkra, hogy megértsük az adott piacot, és megoldjuk ügyfeleink problémáit.
 
 
 
  

A nemzetköziség mindennapok része

  • Ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében az egész világon szorosan együttműködnek veled a kollégáid.

  • Több országot átívelő projektcsapatok tagja lehetsz.

  • Mindig különböző nemzetiségű kollégákkal dolgozhatsz együtt, és pályázhatsz külföldi lehetőségekre – akár már a karriered elején!

Főbb adatok

International mobility at Coface

Amit a kollégáink mondanak

Yasuyo works at coface

A Coface Japanese Solutions a japán multinacionális vállalatok növekedésének támogatására szakosodott, mind hazai, mind külföldi piacaikon, azáltal, hogy az igényeikre szabott hitelbiztosítást kínál számukra.

 

Kétnyelvű csapataink vannak Tokióban, Oszakában, Párizsban, Hongkongban, Sanghajban és New Yorkban, így ügyfeleinket a saját nyelvükön tudjuk kiszolgálni. Csapatként a földrajzi távolság ellenére is szorosan együttműködünk, biztosítva, hogy mindannyian naprakész információkat osztunk meg ügyfeleink legújabb igényeinek megfelelően.

 

Nagyon izgalmas ebben a csapatban dolgozni, és látni, ahogy a japán multinacionális vállalatok fejlődnek és egyik régióról a másikra terjeszkednek.

 

 

YasuyoA. H., Key Account Manager – Coface Japan és Coface Japanese Solutions

Danny V.

A Coface-hez a nemzetközi jelenlét miatt kerültem: a tanulmányaim alatt is mindig szerettem volna külföldi tapasztalatokat szerezni - Kínában, Hongkongban, Japánban, Angliában...

 

Tavaly jelentkeztem egy belső tehetségkutató programra, és kiválasztottak egy egyéves kiküldetésre a csoport párizsi központjában, ahol különböző projekteken dolgoztam más részlegekkel és sok országgal együttműködve.

 

A legjobban azt a kihívást élveztem, hogy belevágjak egy új kalandba: egy multikulturális környezet, a lokális gondolkodásmódról a globális gondolkodásmód felé való elmozdulás, valamint a lehetőség, hogy mentorom támogatásával erősítsem az önbizalmamat és fejlesszem készségeimet.

 

Rendkívüli módon felajánlották a lehetőséget, hogy a megbízatásom végén csatlakozhassak állandó jelleggel a párizsi szenior kockázatkezelő csapathoz!

 

 

Danny V., hitelvizsgáló Hollandiában, jelenleg Franciaországban kiküldetésben

Yuliia

 A Coface-nál napi szinten dolgozom együtt olyan barátokkal és kollégákkal, akik eltérő háttérrel rendelkeznek. Nagyon élvezem, hogy a különböző kultúrákat és nézőpontokat ismerhetek meg anélkül, hogy akár csak kilépnék az irodából.

 

Egy ilyen környezetben folyamatosan fejlődhetek az előítéleteim leküzdésével és a hatékony kommunikáció fejlesztésével.

 

Sokszínűségünk elősegíti a kreativitást és hogy jobb eredményeket érjünk el. Ettől lesz a Coface remek munkahely, amire büszke lehetek.

 

 

Yuliia N., Key Account Manager - Coface Global Solutions, Dubai

Tetejére