A Coface-ról

Making Trade Happen

A KERESKEDELEMÉRT DOLGOZUNK

the happeners-with left blank
A Coface egy 4450 dolgozóból álló csapat 75 nemzetiségből 57 országban, akik olyan vállalati kultúrát teremtettek, ami összhangban van a világgal.
Egy közös cél érdekében dolgozunk: hogy elősegítsük a globális kereskedelemet és megszilárdítsuk vezető pozíciónkat a hitelbiztosítás területén.
Csoportunk 50 000 globális ügyfelet támogat minden iparágból az üzlet fejlesztésében, ezzel téve erősebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá vállalataikat.
 
Csapatunk minden nap a kereskedelemért dolgozik. Csatlakozz hozzánk!

HR szabályzatunk négy pillére

HR SZABÁLYZATUNK NÉGY PILLÉRE A VÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSA
Küldetésünk, hogy elősegítsük a globális és helyi kereskedelmet azáltal, hogy olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítik az üzleti vezetőket a döntéseikben és biztonságot nyújtanak.
Hitelbiztosítóként támogatást adunk a nemfizetési kockázat megelőzésében és biztosítási fedezetet nyújtunk ellene.
 
KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL
Vállalati kultúránk rendkívül nyitott és szorosan kapcsolódik a folyamatosan változó világhoz.
A Coface multikulturális környezetében folyamatosan érezheted a globális gazdaság ritmusát. A nemzetköziség mindennapi életünk része.
 
FEJLŐDNI EGY BEFOGADÓ KÖZÖSSÉGBEN
Egy összetartó szervezet vagyunk, ahol mindenki számít: hozzájárulásod és elért eredményeid fontosak és ezeket gyorsan elismerjük.
A vezetőségben elfoglalt helytől függetlenül minden kollégánk elérhető – nyílt és kötetlen módon kommunikálunk.
Hiszünk a közvetlenségben, az egyszerűségben és egymás elfogadásában.
 
EGYÜTT ÉPÍTJÜK A JÖVŐT
A Coface több mint 75 éves tapasztalattal büszkélkedhet, és eredményeit a története során megszerzett szakértelmére és jóhírére építi.
Az elért eredményeink és sikereink ellenére minden nap új kihívásokat állítunk magunk elé és a folyamatos megújulásra törekszünk.
Tetejére