Szolgáltatásaink

Coface Global Solutions

Globális védelem multinacionális cégek számára.

A szolgáltatás előnyei:

  • Folyamatos támogatás az anyacég és a leányvállalatok számára
  • Kedvező kondíciók az összevont szolgáltatásnak köszönhetően
  • Összegző áttekintés a vásárlói kockázatokról, optimalizált kockázatkezelés a leányvállalatok számára
  • Hozzáférés a rendkívül pontos és könnyen használható CGS Dashboard alkalmazáshoz.

Multinacionális cégekre fejlesztve

 

A Coface Global Solutions (CGS) kifejezetten multinacionális cégek kezelésére szolgáló kintlévőségbiztosítási kötvény. 

 

Előnye: 

Ez a szolgáltatási rendszer a nagyvállalatok számára a legköltséghatékonyabb. Hitelbiztosítási kötvényét a vállalkozás egyszerűen érvényesítheti leányvállalataira is. Összefoglalva, biztonságossá teheti cége nemzetközi fejlődését és javíthatja teljesítményét. Cége helyi képviseleteinek támogatásával a CGS globális szinten nyújt megoldást a hitelbiztosításra.

A szolgáltatás a Coface nemzetközi hálózatának köszönhetően a 97 országban elérhető.

Globális adatbázisunkban 68 millió adóst tartunk nyilván.

A SZOLGÁLTATÁS FŐ ÉRTÉKE...

Coface Global Solutions

A rotterdami székhelyű holdingtársaság világszerte mezőgazdasági termékekkel kereskedik. 35 leányvállalata és megközelítőleg 100 értékesítési irodával rendelkezik.
 
Nyolc hónappal ezelőtt, ez a cég megvásárolt egy “Coface Global Solutions” programmal rendelkező  dél-amerikai kereskedő céget. Mivel nagyon érdekesnek találták a "CGS Dashboard" segítségével az ügyfél portfólióban rendelkezésre álló adatokat, az Igazgatási Bizottság úgy döntött, hogy  átfogó hitelbiztosítási felülvizsgálatot kérnek. A vizsgálatból kiderült, hogy amennyiben a cég 18%-al növeli ráfordításait, eladásainkat 100%-át tudja biztosítani, az eddigi 53%-al szemben.
 

A "CGS Dashboard" minden leányvállalatukra való implementálása során, a cég számos halmozott kötelezettségvállalást fedezett fel, amelyeket addig nem is sejtett a vezetőség, a cég számos pénzügyi ügyfelének leányvállalatai felé, amelyek néhány esetben még a korábbi nevükön működtek, amelyeknek nincs közvetlen kapcsolata az anyavállalat nevéhez. A döntés meghozatalának fő oka az volt, hogy a következő éves elemzésbe bekerüljenek a cég legjelentősebb konszolidált kintlévőségei, elkülönítve a biztosított és a fennmaradó kockázatokat. A pénzügyi igazgató biztosra vette, hogy a cég részvényesei, akik különösen odafigyelnek a cég műkődő tőkéjének esetleges kockázataira, értékelni fogják ezt a kulcs információt.

Tetejére