Szolgáltatásaink

Hitelbiztosítás nemzetközi vállalatoknak

GlobaLiner: hitelkockázat-kezelés
multinacionális vállalatok számára

GlobaLiner

A GLOBALINER ELŐNYEI

Optimalizálja globális hitelkockázat-kezelését, nagyobb rugalmasságot és agilitást biztosítva.

 • Átláthatóság: Az átlátható szerződési feltételek és könnyen érthető megfogalmazás lehetővé teszi, hogy biztosítási programját hatékonyan alkalmazza helyi szinten is
 • Rugalmasság: A Coface-nál számos paragrafus használata lehetséges, ezáltal az Ön igényeihez tökéletesen igazodó program bevezetését és fejlesztését tudjuk nyújtani
 • Irányítás: Az Ön GlobaLiner-programja megfelel a leányvállalataira vonatkozó valamennyi szabályozásnak, így Ön teljes mértékben ellenőrzése alatt tartja a szükséges országspecifikus módosításokat.
Ez a megfelelő ajánlat vállalkozása számára, amennyiben
 • Az Ön cége multinacionális vállalatcsoport, amelynek több országban vannak leányvállalatai,
 • Legalább 250 millió eurós biztosítható forgalommal rendelkezik,
 • Szeretné megvédeni pénzforgalmát, erősíteni hitelkockázat-kezelési rendszerének általános következetességét és megbízhatóságát, vagy egyszerűen csak javítani szeretné teljesítményét (DSO, kifizetetlen követelések aránya, vevőköveteléseinek tényleges finanszírozási szintje).

 

 

 

A GlobaLiner jelenleg több mint 60 országban érhető el.

GLOBÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÓVJUK VÁLLALKOZÁSÁT

A Coface volt az első hitelbiztosító, amely strukturált nemzetközi programokat kínált, irodákat nyitva Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában. Rendszeresen frissítettük a nagy globális vállalatoknak nyújtott szolgáltatásainkat, nevezetesen a Coface Global Solutions 2012-es létrehozásával. A Coface 2021-ben újabb lépést tesz előre a GlobaLiner elindításával.
 
A nemzetközi vállalatok esetében gyakori igény, hogy lehetőség szerint minden leányvállalatuk számára azonos hitelbiztosítási feltételekkel tudjanak működni, függetlenül a szerződés kibocsátó országától.

A GlobaLiner lehetővé teszi, hogy cége és leányvállalatai központilag tárgyaljanak egy globális szinten harmonizált kereskedelmi hitelbiztosítási megoldás bevezetéséről.

A GlobaLiner biztosítja, hogy hatékonyan kezelje a vevői kintlévőségeket:
Table_HU

Coface Global Solutions

A CGS egy külön szervezet a Coface-on belül, amely egyesíti szakértőinket a csoport összes irodájában, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk biztosítani nagy nemzetközi ügyfeleink számára.

A CGS egy külön szervezet a Coface-on belül, amely egyesíti szakértőinket a csoport összes irodájában, hogy a lehető legjobb szolgáltatá...

A CGS-csapatok az egyes nemzetközi kereskedelmi hitelbiztosítási programok struktúrájához alkalmazkodnak, és hálózatban együttműködve, fegyelmezetten dolgoznak, amely ezen összetett programok irányításához elengedhetetlenül szükséges.

 

A megbízható információs rendszerekkel és folyamatokkal felszerelt Coface Global Solutions a teljes Coface-csoport kapacitásaira épül: 80 millió vevőt tartalmazó globális információs bázis, jelenlét 100 országban (közvetlenül vagy partnereken keresztül), valamint 650 kockázatkezelési szakértő és elemző, akik az egyes tevékenységi ágazatokra specializálódtak.

 

A CGS segítségével hatékonyan központosítjuk a nagy programok tárgyalását, a szolgáltatásokat a helyi kedvezményezettek igényeihez igazítjuk, és optimális kockázatmegosztást alakítunk ki. Amint a programja létrejön, csapataink együttműködnek Önnel, hogy segítsenek a program kezelésében, valamint az üzleti stratégiája vagy kockázati politikája által megkövetelt változtatások végrehajtásában.

Eszközök

Cofanet Essentials : online platform nemzetközi vállalatok számára

Jó tudni

A CofaNet adóskockázat-értékelést (DRA), exporteszközöket és részletes kutatásokat is kínál.

A Coface egy 39 nyelven elérhető, biztonságos online felületet biztosít a multinacionális vállalatok számára, amellyel hatékonyan kezelhetik hitelbiztosítási szerződésüket és portfóliójukat. A CofaNet lehetővé teszi minden ügyfél számára, hogy azonosítsa vevőit, lássa a fennálló biztosított kockázatok teljes volumenét, jelentse a veszteségeket és nyomon kövesse a kifizetetlen számlák behajtását - és mindezt néhány másodperc alatt.

Cofamove: mobil applikációnk

A Coface a CofaNet-felhasználók számára biztosítja a CofaMove-ot is, egy okostelefonos alkalmazást, hogy útközben is ellenőrizhesse portfólióját.

 

CofaMove

 

A CofaMove segítségével gyorsan reagálhat a felmerülő kockázatokra. Emellett, az értékesítési csapat számára valós időben nyújt útmutatást a hitelfeltételekről.

 

Cofaserve: az Ön IT-rendszeréhez adott értékünk

A CofaServe a hitelbiztosítási ügyfeleinknek kínált API-szolgáltatásunk. A CofaServe olyan ügyfelek számára készült, akik nagy mennyiségű vevőt kezelnek, vagy akik a Coface adatainak felhasználásával valós idejű döntéstámogatási folyamatot kívánnak létrehozni.

Dashboard: üzleti intelligencia eszközünk, amely segít globális programjának irányításában

A Coface Dashboard interaktív riportokat készít, melyet lehetővé teszik:

 • Riportok készítését és teljesítményfigyelést
 • Elemzések készítését, a főbb trendektől az egyéni (vevői szintű) változásokig,
 • Az azonos csoportba tartozó vevőkre vonatkozó kitettség összesítését,
 • A program teszt jellegű alkalmazását, különösen a program jellemzőinek és a kockázatátviteli paramétereknek a módosítására vonatkozó döntések támogatásával,
 • A csoporton belüli hitelkockázat-kezelés irányítását.

 

Tetejére