A Quadient és a Coface egyesíti erőit, hogy fejlett ügyfélkockázat-kezelési megoldást kínáljon Franciaországban és további nemzetközi piacokon

A Quadient (Euronext Paris: QDT), a vállalkozások digitális és fizikai csatornákon át megvalósuló, tartalmas ügyfélkapcsolatok kiépítésében vezető szerepet betöltő vállalat és a Coface, amely több mint 75 éves tapasztalattal rendelkezik és világszerte elismert kereskedelmi hitelbiztosító stratégiai partnerséget jelentett be, melynek célja, hogy fejlett kockázatkezelési megoldást kínáljanak.

Az új együttműködést Franciaországban indítják el, majd hamarosan az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok piacán is terjeszkedni fognak.

 

Valós idejű hitelkockázat-értékelés

A Quadient felhő alapú felületén keresztül a követeléskezelés automatizálásához kiegészítő modulként kínált, a Coface által nyújtott bővített adatok és információk lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy pontosabban elemezzék ügyfeleik, potenciális ügyfeleik és beszállítóik pénzügyi helyzetét. A rendelkezésre bocsátott, rendkívül részletes adatok figyelembe veszik a változó piaci feltételeket, a vállalatok pénzügyi adatait, az ágazati kockázatelemzést és a Coface exkluzív adatelemzéseit. Ezek az értékes elemzések valós idejű hitelkockázat-értékelést biztosítanak, kiegészítve a vállalat és ügyfelei közötti kapcsolatból származó információkat.

A Coface-szal való partnerség tökéletesen illeszkedik a stratégiánkhoz, amely arra fókuszál, hogy az ügyfélélmény-kezelés és a pénzügyi folyamatok automatizálása terén nyújtsunk korszerű megoldásokat. A partnerség egy olyan elismert szakértővel, mint a Coface, lehetővé teszi, hogy több támogatást kínáljunk ügyfeleinknek, hogy megalapozottabb döntéseket hozhassanak, és hatékonyabban kezelhessék kockázati kitettségüket.

- Stéphanie Auchabie, a Quadient Franciaország-Benelux operatív igazgatója

 

Egy folyamatosan bővülő, világméretű adatbázis

A Coface üzleti információi a hitelkockázat-értékelésben és kereskedelmi biztosítóként felhalmozott több mint 75 éves tapasztalatot hasznosítják. A vállalat kiterjedt partnerhálózatán és több mint 700 fős saját szakértői csapatán keresztül folyamatosan bővíti adatbázisát, hogy a legfrissebb ismereteket és pontos pénzügyi kockázatértékeléseket nyújtsa. Ugyanezek az ismeretek világszerte több mint 650 milliárd EUR kockázati kitettséget tesznek lehetővé. A Coface vezető pozíciója és páratlan hitelessége a kockázatkezelés terén támogatja a pénzügyi részlegeket a mindennapi működésükben, legyen szó a meglévő kereskedelmi kapcsolatok nyomon követéséről, új partnerségek kialakításáról vagy az értékesítési partnerek átvilágításáról.

 

Hosszú távú pénzügyi stabilitás

A Quadient számára ez a partnerség növeli a hitelképességi elemzések pontosságát és azon vállalkozások (függetlenül azok méretétől) teljesítményét, amelyek már ismerik a Quadient AI-alapú követeléskezelési megoldását. A Coface meglátásainak köszönhetően, a Quadient szolgáltatásában már meglévő scoring funkció lehetővé teszi majd a forgatókönyvek és munkafolyamatok hatékonyabb kialakítását. A stratégiai partnerség révén a Coface, több vállalkozáshoz juthat el, így azok teljes körűen kihasználhatják üzleti információs szolgáltatásait.

 

Örömünkre szolgál, hogy a Quadienttel együttműködve egy átfogóbb és integráltabb ügyfél- és beszállítói kockázatkezelési megoldást kínálhatunk. Biztosak vagyunk abban, hogy szakértelmünkkel egyesítésével segíthetünk a vállalatoknak a döntéshozatali folyamatok javításában és pénzügyi stabilitásuk fenntartható erősítésében.

- Nesrin GONIN, a Coface nyugat-európai üzleti információért felelős vezérigazgatója