Céginformáció: 5 (jó) ok, amiért érdemes az iCON by Coface-t választani

Az iCON by Coface segítségével magabiztos üzleti döntéseket hozhat, tudatosan irányíthatja stratégiáját, és versenyelőnyhöz juthat a piacon!

#1. Egyedülálló rálátás minden felmerülő igényre

A mai digitális korban létfontosságú a megfelelő információkhoz való hozzáférés. Egyedi adatokon alapuló, átfogó információs csomagot kínálunk, amelyet az Ön egyéni igényei szerint alakítunk ki.

Rendelkezünk minden olyan adattal, amelyre szüksége van, akár egy potenciális üzleti partnert szeretne értékelni, akár a trendeket szeretné nyomon követni egy adott iparágban, akár egy adott piacra vonatkozó információkat szeretne felkutatni. Az iCON by Coface 195 ország 190 millió vállalatának ellenőrzött adatait összesíti, és integrálja a hitelbiztosítási üzletágunk keretében feldolgozott pénzügyi információkat.

 

#2. A gyors döntéshozatal kulcsfontosságú

Egy olyan világban, ahol a döntések a másodpercek töredéke alatt születnek, az iCON by Coface garantálja Önnek a legfrissebb információkhoz és a valós idejű adatokhoz történő hozzáférést (amennyiben rendelkezésre állnak) a dedikált platformunkon vagy az API felületen keresztül.

Ahol ez nem áll rendelkezésre, ott a helyi szakértőkből álló globális hálózatunkra támaszkodunk, hogy megszerezzük Önnek a szükséges információkat. Szolgáltatásaink révén teljes magabiztossággal hozhat döntéseket, és a legfrissebb információk birtokában jobban kereskedhet.

 

#3. Folyamatos nyomon követés

Az információ nem statikus: a piacok fejlődnek és a kockázatok változnak. Ezért folyamatosan nyomon követjük a vállalata számára kulcsfontosságú információkat.

Csapatunk elkötelezett az Ön folyamatos tájékoztatása mellett, hogy alkalmazkodni tudjon az új kihívásokhoz és a felmerülő lehetőségekhez.

 

#4. Az adatok értelmezése ...és a bennük rejlő hatalom kamatoztatása

Az adatok csak annyira értékesek, mint az általuk szolgáltatott információ. Az iCON by Coface nemzetközi szakértői nem hagyatkoznak csupán a nyers adatokra: azonosítják és elemzik az Ön által megcélzott piac minden apró részletét. Beszerzik, kiválasztják és előkészítik az adatokat, hogy átfogó képet kapjon azok jelentéséről és a kiaknázásukhoz szükséges eszközökről.

A Coface-nál 700 kockázatkezelési szakértő dolgozik az iCON által biztosított információkon. Az adattudomány teljes erejére támaszkodva prediktív elemzési megoldásokat kínálunk Önnek, hogy hatékonyan tudja kezelni kereskedelmi hitelkockázatát.

 

#5. Megbízható partner, az Ön kockázatainak minimalizálására

Az iCON by Coface nem csupán egy adatszolgáltató: megbízható partnerként állunk Ön mellett, iránymutatást adva az üzleti információk összetett világában.

A mi szerepünk az, hogy támogassuk az Ön vállalatát, és olyan ismereteket osszunk meg, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon, csökkentse a kockázatokat és megragadja a piaci lehetőségeket. Ha a Coface-t választja, sokkal többet kap egy egyszerű szolgáltatásnál: stratégiai előnyre tesz szert.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen ingyenes próbaverziót!