CofaMove, a Coface mobil alkalmazása – kezelje hitelkockázatait bárhonnan!

Az Ön vállalkozása állandó mozgásban van - az élete pedig néha még annál is gyorsabb ütemet diktál? Ezért alkottuk meg a CofaMove-ot: a Coface alkalmazása lehetővé teszi a gyors hitelkockázat-kezelést, akkor is, amikor Ön épp úton van.

Mindent magában foglaló alkalmazás

A CofaMove segítségével telefonjáról vagy táblagépéről kezelheti hitelkockázatait. Ez az innovatív hitelbiztosítási alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Coface hitelbiztosítási kötvényével kapcsolatos információkat útközben is bármikor elérje. Az eszköz segít a kockázatkezelési vezetőknek abban, hogy gyorsabban tudjanak reagálni, így jobban irányíthatják a terepen dolgozó értékesítési képviselőket, akik ezáltal hatékonyabbak lesznek a tárgyalások során.

 

A CofaMove segítségével:

  •  Azonosíthatja a vevőket,
  • Hitellimitet igényelhet,
  • Céginformációs szolgáltatásokat és riportokat rendelhet: csak válassza ki a rendelkezésre álló lehetőségek közül a szükséges információkat, és ezek megerősítése után – az információk azonnal az Ön készülékére kerülnek!
  • Követelések és kártérítések státuszának nyomon követése: Kövesse a CofaNet-en keresztül bejelentett lejárt kintlévőségeit. A ’Kártérítés nyomon követése’ funkció által olyan információkat kaphat, mint a nettó tartozás, a követelés becsült kifizetési összege és a várható dátuma.

 És mindezt néhány érintéssel a telefonján!

 

CofaMove by Coface: építse üzletét útközben!

A CofaMove ingyenesen elérhető közel 40 000 CofaNet-felhasználónk számára, több mint 15 nyelven. Ha szeretne többet megtudni kereskedelmi hitelbiztosítási vagy céginformációs szolgáltatásainkról, vegye fel a kapcsolatot helyi irodánkkal.

A CofaMove már elérhető az AppStore-ban (iOS) és a Google Play-ben (Android) is!