Melyek a nélkülözhetetlen biztosítások egy vállalkozás számára, a Forbes szerint?

Az üzleti vezető feladata az előrelátás. Ha bekövetkezik egy esetleges vészhelyzet, annak helyrehozhatatlan pénzügyi hatásai lehetnek. A Forbes magazin felsorolja az alapvető biztosításokat, amelyekkel megelőzhetők ezek a drámai következmények. A listán természetesen a hitelbiztosítás is szerepel.

A hitelbiztosítás olyan garancia, amely megvédi a vállalatokat a nemfizetés kockázatától, mivel lehetővé teszi, hogy a fizetés elmaradása esetén is biztosított legyen pénzforgalmuk és kártérítést kapjanak.

Hogyan működik a hitelbiztosítás?

Ha Ön a Coface-nál köt hitelbiztosítást, mi gondoskodunk az egyes vevőihez kapcsolódó kockázatok nyomon követéséről és a kártérítések kifizetéséről nemteljesítés esetén, így Ön teljes nyugalommal összpontosíthat üzleti tevékenységének fejlesztésére

 

Milyen előnyei vannak a hitelbiztosításnak?

Előrejelzés

A hitelbiztosításnak köszönhetően a teljes körű és naprakész adatokra támaszkodva kezelheti kereskedelmi kockázatait.

Védelem

Megóvja kereskedelmi követeléseit és biztosítja pénzforgalmát a kifizetetlen számlák behajtása által.

Fejlesztés

Megőrzi finanszírozási képességét és banki partnerei bizalmát.

 

Milyen különböző hitelbiztosítási konstrukciót kínál a Coface?

Megoldásaink igazodnak a vállalatok méretéhez: EasyLiner, kisvállalkozások számára; TradeLiner, a közép- és nagyvállalatok hitelbiztosítása, Globaliner, a multinacionális vállalatok hitelbiztosítása. Ajánlataink az egyedi igények szerint is alakíthatók, speciális megoldást nyújt például a TopLiner kiegészítő fedezet, vagy a Single Risk (politikai és hitelkockázatokra szóló biztosítás).

Tudja, hogy pontosan mennyibe kerül cégének mások késedelmes fizetése?

%

HUF

A veszteség kompenzálásához szükséges extra bevétel

A fenti számítás azt a többletforgalmat mutatja, amelyet a vállalatnak el kell érnie ahhoz, hogy kompenzálja a fizetés elmaradása miatti veszteséget.

Kérjen ingyenes elemzést ügyfélportfóliójáról