Miért szükséges napjainkban a hitelbiztosítás a mikro- és kisvállalkozások számára?

Mivel a mikro- és kisvállalkozások kevésbé rendelkeznek hitelkockázat-kezelési eszközökkel, jobban ki vannak téve a fizetésképtelenség kockázatának. Ismerje meg, hogyan nyújt védelmet az EasyLiner egyszerűsített hitelbiztosítás az Ön kisvállalkozásának üzleti partnerei nemfizetése és csődje esetén.

Ha a késedelmes fizetések felhalmozódnak és a tartozások nehezen behajthatóvá válnak, a fizetés elmaradása és valamely üzleti partner fizetésképtelensége gyorsan és komolyan alááshatja a kisvállalkozások pénzforgalmát.

  • Miért elengedhetetlen, hogy a kisvállalkozások kereskedelmi hitelbiztosítást kössenek?
  • Melyek a Coface kisvállalkozások számára kialakított kereskedelmi hitelbiztosítási megoldásai?

A kisvállalkozások anyagilag jobban ki vannak téve egy kifizetetlen számla okozta sokknak. Az EasyLiner megoldásai 100%-ban online ügyintézést tesznek lehetővé, így könnyen kezelhető, átfogó és teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a megelőzés, kártalanítás, valamint az adminisztratív és jogi behajtás terén

Patrice LUSCAN, a Csoport marketingigazgatója ismerteti, hogyan segíti elő a kisvállalkozások növekedését az EasyLiner, a mindenre kiterjedő online hitelbiztosítás.

Why do VSBs absolutely need A Credit Insurance? - click to watch video-

Vegye fel a kapcsolatot a Coface helyi csapatával, ha szeretne többet megtudni arról, hogyan tudjuk támogatni kisvállalkozását. 

Szerzők és szakértők

Ismerje meg szolgáltatásainkat