Miért van manapság (feltétlenül!) szüksége egy multinacionális cégnek kereskedelmi hitelbiztosításra?

A kereskedelem kockázatosabbá vált: egyszerre globálisabb, és szétaprózott. Magasabb fokú bizonytalansági tényezőkkel. Ebben a tartósan instabil környezetben a multinacionális vállalatoknak minden eddiginél nagyobb szükségük van arra, hogy megvédjék magukat kereskedelmi partnereik nemfizetése, valamint fizetésképtelensége ellen.

Ebben a változékony világban, ahol a válságok egymást követik, és a fizetésképtelenség esélye növekszik, új kockázatok merülnek fel a multinacionális vállalatok számára.

A GlobaLiner egy erre a célra kialakított szervezeti egység és egy személyre szabott kockázatkezelési program révén támogatja a multinacionális vállalatokat abban, hogy megvédjék saját és leányvállalataik pénzügyi stabilitását a gazdasági sokkoktól, a nemfizetéstől vagy az üzleti partnerek fizetésképtelenségétől.

  • Miért elengedhetetlen a hitelbiztosítás a nemzetközi vállalatok tevékenységeinek fejlesztéséhez?
  • Milyen előnyei vannak a Coface kifejezetten multinacionális vállalatoknak nyújtott megoldásainak?

Karine Damman,a Csoport Coface Global Solutions igazgatója ismerteti, hogyan támogatja a GlobaLiner kereskedelmi hitelbiztosítási megoldás a nemzetközi vállalatok kereskedelmi fejlődését.

How does Credit insurance protect your multinational? -click to watch-

Szerzők és szakértők

Ismerje meg szolgáltatásainkat