CEE Top 500

Hírek és Publikációk

Hírek

Ország- és szektorkockázati elemzés - A politikai és környezeti kockázatok jelentik a legnagyobb kihívást a cégek számára 2020-ban

2020. 02. 04.

Az Ország- és Szektorkockázati Kézikönyv 2020-as kiadásának közzétételével egyidőben a Coface vezető gazdasági elemzője, Julien Marcilly Párizsban, a cég Országkockázati Konferenciáján számolt be a világgazdaságra váró legnagyobb kihívásokról. Az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi megállapodás nem lesz elég ahhoz, hogy helyreálljon a nemzetközi kereskedelem

Tovább olvas

A Coface bemutatja a CRAFT-ot, egy új eszközt az eurozóna gazdasági növekedésének előrejelzésére

2019. 11. 05.

Recesszió, vagy mérsékelt lassulás, a CRAFT magyarázatot ad az eurozóna legnagyobb gazdaságainak lassulására.

Tovább olvas

2019-es felmérés a vállalati fizetőképességről Németországban: fordulópont

2019. 10. 29.

A cégek 85%-a tapasztalt hosszabb fizetési feltételeket 2019-ben 2017-hez képest. A Coface vállalati fizetőképességről szóló 442 vállalat bevonásával készült 2019-es felmérése alapján, Németország változások előtt áll.

Tovább olvas

Coface előrejelzés: a központi bankok lépései ellenére lassul a világgazdaság

2019. 10. 22.

A nyár folyamán újabb területeket elérő politikai bizonytalanság hatással volt a vállalatok üzleti kedvére és úgy tűnik, hogy 2020 gazdasági visszaesést hoz.

Tovább olvas

Kilátások az agrár- és élelmiszeripari szektorban: a világgazdaságot a protekcionizmus keltette feszültség határozza meg.

2019. 10. 20.

A jelenlegi – főleg az Egyesült Államok és Kína közötti – gazdasági feszültség középpontjában a világ agrár- és élelmiszeripara áll, amely továbbgyűrűző problémákkal küzd. Ezt mutatja a kulcsfontosságú agrár- és élelmiszeripari árucikkek – mint például a szójabab – csökkenő ára is. A Coface részletes elemzést készített a szektor várható jövőjéről.

Tovább olvas
Minden hír