hun-HU

Hírek és Publikációk

Hírek

Coface’s commitment to equity

2023. 03. 07.

Gender equality, equal pay and career development… as we celebrate International Women's Day, what progress has Coface made? And what commitments have we made for the years ahead? We answer these questions here.

Tovább olvas

Agrár- és élelmiszeripari elemzés – Ki mint vet, úgy arat?

2023. 02. 26.

A globális agrár-élelmiszeripari ágazatot az elmúlt évben számos sokkhatás érte, melyekkel szemben összességében ellenállónak bizonyult. Ugyanakkor gyengítette az ukrajnai orosz katonai beavatkozás, a különböző járványos állatbetegségek és a szélsőséges időjárási események.

Tovább olvas

Törökország: A földrengések növelik az inflációs kockázatot és a politikai bizonytalanságot

2023. 02. 23.

Február 6-án Törökország délkeleti tartományait földrengések sújtották, amelyek több mint 40 000 ember halálát okozták Törökországban és Szíriában. Ez a szám, amely messze nem végleges, az ENSZ szerint megduplázódhat. Olvassa el a katasztrófa gazdasági hatásait részletező sajtóközleményünket.

Tovább olvas

Coface Ország-és szektorkockázati kézikönyv - fő trendek a globális gazdaságban

2023. 02. 13.

A Coface a 2023-as Ország-és szektorkockázati kézikönyvét megújult formában, de a korábbi években megszokott módon - a várva várt kockázatértékelésekkel publikálja.

Tovább olvas

A túlzott pesszimizmustól a túlzott optimizmusig - Ország- és szektorkockázati elemzés 2022.Q4

2023. 02. 06.

2023 makrogazdasági szempontból jó hírekkel indul. Először is, Európa elkerülte a régóta ígért recessziót. Másodszor, a kínai fellendülés kilátása az év második felében szintén reményt ad a világgazdaságnak. Ebben az összefüggésben a Coface kockázatértékelései csak kis mértékben változtak, az országkockázatok esetében 5, az ágazati kockázatok esetében 16 változás történt. Tudjon meg többet legújabb elemzésünkből!

Tovább olvas
Minden hír