Szolgáltatásaink

Üzleti partnerek minősítése

A nemfizetés elleni megelőzés első lépése, hogy releváns naprakész információval rendelkezzen vevőiről és azok gazdasági környezetéről. Az adatok elemzése segít a helyes döntés meghozatalában. Céginformációs szolgáltatásunk széles skálán, a nyers adatok szolgáltatásától a kockázatvállalási ajánlásokig, elemzésekig terjed, az Ön aktuális igényeitől függően.
 
MIT NYÚJT A COFACE ÖNNEK
A kockázatkezelési döntéseinket a hatékony, globális, valós idejű, elemző, üzleti információs rendszerünkre és hálózatunkra a "Coface Partner"-re  alapozzuk. Ennek köszönhetően helyi szakértőktől, elemzőktől mindig naprakész és releváns információk alapján hozhatunk kockázati döntéseket.
A szakértőink által gyűjtött üzleti információk több formátumban elérhetőek: jelentések, eseti és globális kockázati szint elemzések, kockázatvállalási ajánlások. Hitelkockázati értékelésünknek köszönhetően biztonságosan növelheti eladásait.
 
Közép Európában ezt a globális céginformációs rendszert számos kintlévőségbiztosítás nélküli cég használja kockázataik saját hatáskörben végzett kezelésére. 
Céginformáció
HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS A GYAKORLATBAN?
Egy pénzügyi cég bővíteni szeretné ügyfélkörét a hazai és nemzetközi piacon. Ez a stratégia sok kockázatot rejt magában, mivel kevés információval rendelkezik leendő partnereiről. Finanszírozási szempontból így jelentős kockázatokat kellene vállalnia.
 
A cég a Coface partnereként céginformációs riportokat kér potenciális ügyfeleire. A cégek pénzügyi adatain és értékelésén túl megismerheti - belföldi és külföldi cégek esetén is - azok kockázati besorolását, a Coface által javasolt hitellimit értékét. A jelentéseket kollégáink évente több alkalommal frissítik.
Monitoring szolgáltatásunknak köszönhetően meglévő partner portfólióját is folyamatosan figyelemmel kísérheti, azonnal értesülhet arról, ha egy partnere kockázatai emelkednek.

Üzleti partnerek minősítése

Megalapozott üzleti döntések az iCON segítségével

Monitoring szolgáltatások

Excellent SME - cégminősítés

Hitelbiztosítási tanúsítvány

Cross Border Network

Ellenőrizze a cégek és magánszemélyek közötti üzleti kapcsolatokat a Cross Border Network szolgáltatásunkkal
Térképezze fel üzleti partnereinek határokon átívelő kapcsolati hálóját a Cross Border Network segítségével, a teljes közép-kelet-európai régióban.

Online marketing adatbázis

Marketing adatbázisok