Szolgáltatásaink

Csökkentse veszteségeit

A késedelmes fizetés negatív hatással lehet vállalkozására, ha nem kezeli hatékony módon. Ez a tevékenység magas szintű jogi szakértelmet és külföldi vevők esetén hatékony globális hálózatot, ismereteket igényel, ezt biztosítja Ön számára a Coface és a Coface Partner partnerhálózatunk.
 
MIT NYÚJT A COFACE ÖNNEK
A Coface európai szakértői alapos ismeretekkel rendelkeznek a közép-kelet európai régió üzleti környezetéről, a gazdaságot befolyásoló tényezőkről és a fizetési fegyelmet alakító folyamatokról. Ügyfeleink nemzetközi követelésbehajtási megbízásait az eredményesség érdekében, minden esetben lokális szinten, helyi szakértők bevonásával végezzük.
Követeléskezelés
HOGYAN MŰKÖDIK SZOLGÁLTATÁSUNK A GYAKORLATBAN?
 
Egy magyar elektronikai cikkeket exportáló vállalkozás egy nagy megrendelést teljesít egy brazil viszonteladónak, ám a vevő nem fizet. Mivel a magyar cég vezetői nem ismerik a brazil szabályozási és jogi rendszert tanácstalanok, hogy mit tehetnének ebben a helyzetben.
 
A magyar cégvezető a magyar Coface-hoz fordul segítségért (a Coface 1998 óta van jelen  Brazíliában). Közreműködésünkkel a brazil követeléskezelő csapatunk helyi szakértelmére támaszkodva felveszi a kapcsolatot a adóssal. Kiderül, hogy a vevőnek átmeneti fizetési problémái vannak. A Coface követeléskezelőinek sikerül elérni, hogy elfogadjanak egy tíz hónapos visszafizetési tervet.
A magyar exportőr így megkapja követelését, eközben a vevőt sem terheli meg veszélyes mértékben a behajtás. Az átmeneti nehézségekből kilábalva így a két fél továbbra is partnerként működhet együtt.

Követeléskezelés

Követeléskezelés

Számlamenedzsment