Szolgáltatásaink

Követeléskezelés

A Coface behajtási szolgáltatásával rövid idő alatt, minimális költséggel juthat kifizetetlen követeléseihez

A szolgáltatás előnyei:

  • Belföldi és külföldi követeléskezelési hálózat
  • Peren kívüli behajtás vagy igény szerint jogi képviselet
  • Saját fejlesztésű, web alapú, titkosított behajtási rendszer
  • Belföldi és külföldi, B2B, nem vitatott követelések behajtása
A Követeléskezelés a hitelkockázat kezelés egyik kulcsfontosságú eleme

 

Ez a tevékenység magas szintű jogi szakértelmet és globális ismereteket követel. A Coface nemzetközi és a Coface Partner hálózatnak köszönhetően rendelkezik a sikeres behajtáshoz szükséges jogi és helyi ismeretekkel. 

 

A Coface sikeresen csökkenti a nemfizetésből eredő károkat, amelynek hátterében egy hatékony követeléskezelési folyamat felállítása, a helyi fizetési szokások és behajtási szabályok ismerete valamint a fizetési morál változásainak folyamatos vizsgálata áll.

 

Személyre szabott megoldások a késve fizetésből eredő problémákra és a vevői kapcsolatok javítására:

A vevői követelések kezelése terén - közel két évtizedes tapasztalatával - a Coface Magyarországon is a piaci szereplők által elismert szakértőként működik. Ügyfeleink részesülhetnek mindazon előnyökből, amit egy nemzetközi vállalat nyújtani tud. A megfelelő erőforrások birtokában bármilyen iparág, bármilyen méretű vállalat követeléskezelési igényeinek meg tudunk felelni, egyedi megoldási lehetőségeket kínálva minden ügyfelünknek.

Hogyan működik a szolgáltatás a gyakorlatban?

Hogyan működik a szolgáltatás a gyakorlatban?

A lejárt számlák egy tapasztalt, szakértelemmel rendelkező követeléskezelő munkatársunkhoz kerülnek. Külföldi követelések esetén a behajtást a Coface nemzetközi hálózatának köszönhetően egy helyi, az adott országot  és annak jogi sajátosságait jól ismerő követeléskezelő szakember végzi.

 

Kollégáink a követelésbehajtás során minden esetben ügyelnek arra, hogy óvják az ügyfél üzleti kapcsolatait. Munkatársaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek a törvényi és egyéb változásokat illetően.

 

Igény esetén lehetőséget biztosítunk arra, hogy a folyamatos és zökkenőmentes követelésátadás érdekében rendszerünket összekapcsoljuk az ügyfélnél működő ügyviteli rendszerrel.

 

Vállaljuk B2B területen nagyszámú vagy egyedi kezelést igénylő követelések behajtását. A behajtás során megtett lépésekről és eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk megrendelőinket.

 

Amennyiben a peren kívüli követelésbehajtás eredménytelennek bizonyul, megbízóinkkal egyeztetve peres eljárást kezdeményezünk a minél hatékonyabb behajtási eredmény érdekében.

Tetejére