hun-HU
2014. 09. 11.
Coface hírek, Termék hírek

A CofaMove mobilalkalmazás bevezetése - CofaNet a mobilon

A CofaMove mobilalkalmazás bevezetése - CofaNet a mobilon

 

A CofaMove-nak, a hitelbiztosítási piacra szánt innovatív alkalmazásnak a segítségével a Coface fedezeti információit bárhová magával viheti. Ez az új eszköz mindig kéznél lehet, így a hitelmenedzserek könnyebben és gyorsabban reagálhatnak a kockázatvállalásra vonatkozó kérdésekre, valamint a kereskedelmi képviselőket menet közben is könnyen irányíthatják. Így növekedhet a kereskedelmi képviselők előrejelzési és tárgyalási hatékonysága.

 

A CofaMove jelenlegi funkciói közé tartoznak a vállalatazonosítás, a fedezettel kapcsolatos konzultáció és a hitelbiztosítási termékek rendelése, a funkciók köre pedig az év végéig még tovább bővül. Az alkalmazás ingyenesen és több nyelven (magyarul is) elérhető a Cofanet mintegy 40.000 felhasználója számára.

 

„A CofaMove bevezetése egy újabb lépés az innováció útján, amelyre meglévő és jövőbeli ügyfeleinket is meginvitáljuk. Az első lépést 2012-ben a TopLinerrel tettük meg, nemrégiben pedig az Easylinerrel és a Policy/Cash Masterrel folytattuk az utat. Nagyon odafigyelünk ügyfeleink igényeire; ez az új eszköz megfelel az ő technológiai igényeiknek, és a terepen történő rugalmasabb kockázatkezelés új távlatait nyitja meg. Integrált műszaki platformunk segítségével nemzetközi ügyfeleink már a legelső pillanattól kezdve globális szinten használhatják ezt az új eszközt” – mondta Patrice Luscan, a csoport marketing- és stratégiai igazgatója.

Az alkalmazást az alábbi linkeken töltheti le:

 

További információk a CofaMove-ról>>>
Tetejére