hun-HU
2015. 06. 15.
Coface hírek, Termék hírek

A Coface megújítja a középvállalatoknak nyújtott hitelbiztosítási szolgáltatását.

A Coface megújítja a középvállalatoknak nyújtott hitelbiztosítási szolgáltatását.

A középvállalatok egyre növekvő hitelbiztosítási igényeihez igazodva a Coface megújította a TradeLiner névre keresztelt és sokak által igénybe vett szolgáltatását. A megújult termék a Coface 15 éves nemfizetés ellen védelmet nyújtó nemzetközi szolgáltatásának tapasztalatára támaszkodik. A szolgáltatás célja a reálgazdaságban működő középvállalatok védelme.

 

 „A 2014-ben útjára indított, KKV-szektort célzó EasyLiner után itt a TradeLiner, amely a középvállalatoknak nyújt megoldást, kintlévőségeik biztosítására. A TradeLiner napjaink üzleti környezetében elengedhetetlen reakcióképességet és számos választási lehetőséget kínál. A Coface a szolgáltatásait és termékeit hitelre nyújtó vállalkozások számára nyújt garanciát a kihívásokkal teli gazdasági légkörben a minőség és átláthatóság szellemében. A Coface három éves innovációs stratégiájának részeként további alapvető fontosságú sarokkővel egészítette ki termékkínálatát. A termékek nemzetközi szinten az egyes ügyfélcsoportok számra személyre szabott megoldást kínálnak”– fejtette ki Patrice Luscan, a csoport stratégiai és marketingigazgatója.

 

 

Nagyobb átláthatóság és reakcióképesség – a vállalkozások igényeihez igazítva

 

A TradeLiner segítségével a Coface 99 országban biztosít átfogó védelmet a társaságoknak. A Coface termékek célja az üzleti tevékenység biztosítása a vevők fizetésképtelensége vagy késedelmes fizetése esetén: nemfizetés elleni védelem, a kifizetetlen számlák behajtása és helytállás abban az esetben, ha a társaság nem tudja behajtani követelését vagy a behajtás a tervezettnél több időt vesz igénybe.

 

Az új szolgáltatást annak érdekében fejlesztették ki, hogy a vállalatok könnyebben szerezzenek hitelbiztosítási fedezetet, majd szorosabban, üzleti kötelességeikkel összhangban kezeljék őket:

  • A hitelbiztosítási fedezet egyszerűbbé és érthetőbbé válik, a kínált szolgáltatások pedig teljes mértékben átláthatók lesznek;
  • A díjak a tényleges forgalom alapján kerülnek számlázásra, a minimális éves díj pedig minden évben automatikusan módosul;
  • Ha a vállalat pénzforgalmi nehézségekbe ütközik a kifizetetlen tartozások miatt, a helytállás határidejét ötről négy, három vagy akár két hónapra is le lehet rövidíteni. Ez a TradeLiner egyik legértékesebb és legegyedülállóbb tulajdonsága.
Átfogó fedezet számos opcióval

 

A TradeLiner a különböző kockázattípusok fedezésére különféle opciótkat kínál. A TradeLiner így személyre szabott megoldást jelent ügyfeleinek; politikai okok, természeti katasztrófák, export előfinanszírozás, vitatott számlák, szállítóknak fizetett előlegek vagy bizományi értékesítés esetén. A számos elérhető opció egyike, a TopLiner kiegészítő fedezet (amelyet abban az esetben lehet igényelni, ha az eredetileg igényelt fedezetet elutasították) 2012-es elindítása óta nagy népszerűségnek örvend a cégek körében.

 

További információk a termékről >>>
Tetejére