Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A vállalkozások mellé állunk, hogy megvédjük őket a kifizetetlen számláktól

A Coface célja, hogy biztosítsa a vállalkozásokat a kifizetetlen számláktól, amelyek alááshatják tevékenységüket -legyen szó akár KKV-ról akár multinacionális cégről. Ennek elérésére a Coface egy sor kintlévőségbiztosítási megoldást fejlesztett ki. Ezek 4 fő csoportba oszthatóak: értékesítések biztosítása, a fejlődés finanszírozása, pénzügyi kockázatok kezelése és a piac értékelése.
 
A Coface védelem egy hatékony megelőzési rendszeren alapszik: szakértőink világszerte azon dolgoznak, hogy elemezzék a vállalkozások pénzügyi stabilitását, erejét és előre jelezzék azok fizetésképességi kockázatait. A folyamatos megfigyelésnek köszönhetően a vevői portfólióról, leendő partnerekről mindig naprakész információkkal segítjük ügyfeleink tevékenységét.
 
A vevők és a piac mélyreható ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy testre szabott szolgáltatásokkal és tanácsokkal segítsük partnereink működését, így azok gyorsan reagálhatnak a váratlanul felbukkanó kockázatokra, piaci változásokra. Ez nem valósulhatna meg az ügyfeleinkkel 66 országban ápolt, szoros kapcsolat nélkül. A Coface Magyarországon egyedülálló módon a kintlévőség-biztosításon túl céginformációs és követeléskezelési szolgáltatással kiegészítve fedi le partnerei pénzügyi kockázatait.

A vállalkozások mellé állunk, hogy megvédjük őket a kifizetetlen számláktól

Szolgáltatásaink

Országkockázati térkép

View the Country Risk Map

Ország lista

Gazdasági elemzések