Szolgáltatásaink

Hitelbiztosítás

Függetlenül attól, hogy vállalkozása kizárólag Magyarországon tevékenykedik, vagy nemzetközi szinten, fontos a kifizetetlen számlák elleni védelem. Ezek jelentősen lelassíthatják, vagy akár veszélyeztethetik is vállalkozása működését.
 A COFACE VÁLASZA EZEKRE A KOCKÁZATOKRA
Vállalkozása értékesítéseinek biztosítása létfontosságú a hosszú távú fennmaradáshoz. Több mint 65 millió vállalkozást lefedő adatbázisunknak és 100 országban jelen lévő kintlévőségbehajtási szakembereinknek köszönhetően egyedülálló tudást adunk vevőiről, hogy Ön alapos, megfontolt és kockázatmentes döntést hozhasson, a Coface által lefedett 200 ország bármelyikében folytatott kereskedelmi tevékenységével kapcsolatban.
Hitelbiztosítás
HOGYAN MŰKÖDIK szolgáltatásunk A GYAKORLATBAN?
A Coface például biztosítja egy elektronikai cég kereskedelmi követelésportfólióját Magyarországon. Ez a vállalat egyedülálló know-how-val rendelkezik és ennek köszönhetően egy ígéretes üzleti lehetőség előtt áll egy jó nevű viszonteladóval.
A viszonteladó egy 50 millió forint értékű szállítmányt kíván venni az elektronikai cégtől 60 napos halasztott fizetés mellett. Mivel egy ilyen összegű kintlévőség veszélybe sodorhatja a cég jövőjét, a vezetőség úgy határoz, hogy bevonja a kintlévőségbiztosítási kötvénybe az új céget. A Coface ekkor hitellimit vizsgálatot végez a vevővel szemben, felméri a cég helyzetét és a nemfizetés kockázatát. Ez alapján megállapít egy hitel limit értéket, amely értékben jótáll a vevő nemfizetése esetén.
Az elektronikai cég teljesíti a jó nevű vevő megrendelést, ám egy hónap múlva a vevő anyacégénél valami váratlan történik, melynek hatására a vevő nem képes kifizetni a számlát. Mivel az elektronikai cég a Coface kintlévőségbiztosítása alá vonta az ügyletet, a Coface jótáll a számláért és kártalanítja az eladót.

Szolgáltatások az Ön igényeire szabva

Coface Global Solutions

Trade Liner

Hitelbiztosítás nemzetközi vállalatoknak

EasyLiner

TopLiner

Cofanet - CofaMove